Piri Reis Sokakları Parkelerle Kaplandı

Darıca 29.06.2015 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Piri Reis Sokakları Parkelerle Kaplandı

Piri Reis Mahallesi yol çalışmaları bitti. Sırada Bayramoğlu var.

Darıca Bayramoğlu’nda yaşanılanlar pes ettirdi. Yol çalışmalarının olduğu sokaklar Bayramoğlu sakinlerinin rahatsız etmeye başladı. Yaz sezonunun başlamasıyla yazlıklarına gelen yada halihazırda orada oturmakta olan Bayramoğlu mahalle sakinleri bitmeyen yol çalışmalarıyla ilgili sıkıntılarını dile getirdi. Yapılan yol çalışmalarının hizmetten çok eziyet haline dönüştüğünü belirten mahalle sakinleri hemen yanı başlarındaki Piri Reis mahallesi sokaklarını örnek gösteriyorlar. Piri Reis mahallesi sokakları parke çalışmaları bitti ve hizmete sunuldu. Ama adanın tam mevsiminde bu işlerin başlatılması kafalarda soru işareti yaratıyor. Bir öncelik olması gerekirse neden önce Piri Reis mahallesi sorusunu soran mahalleli, ‘hizmet yapılacaksa her yere yapılsın ama buranın bir sezonu var sonuçta. Sezon başlamış biz hala bu sıkıntıları yaşıyoruz bu hangi yanlış planlanmanın ürünü açıklama bekliyoruz’ dediler. Birkaç yıl öncesine kadar sakinliği ve düzenli yollarıyla bilinen Bayramoğlu, şimdi ise araç sahiplerinin başını ağrıtıyor. Yolların yapım çalışmalarından dolayı uzun süredir delik deşik ve yer yer derinliğe sahip çukurların olması, hem araç sahiplerini hem de kalkan tozdan dolayı mahalle halkını rahatsız etmektedir.           
Piri Reis Mahallesi yol çalışmaları bitti. Sırada Bayramoğlu var.

Darıca Bayramoğlu’nda yaşanılanlar pes ettirdi. Yol çalışmalarının olduğu sokaklar Bayramoğlu sakinlerinin rahatsız etmeye başladı. Yaz sezonunun başlamasıyla yazlıklarına gelen yada halihazırda orada oturmakta olan Bayramoğlu mahalle sakinleri bitmeyen yol çalışmalarıyla ilgili sıkıntılarını dile getirdi. Yapılan yol çalışmalarının hizmetten çok eziyet haline dönüştüğünü belirten mahalle sakinleri hemen yanı başlarındaki Piri Reis mahallesi sokaklarını örnek gösteriyorlar.

Piri Reis mahallesi sokakları parke çalışmaları bitti ve hizmete sunuldu. Ama adanın tam mevsiminde bu işlerin başlatılması kafalarda soru işareti yaratıyor. Bir öncelik olması gerekirse neden önce Piri Reis mahallesi sorusunu soran mahalleli, ‘hizmet yapılacaksa her yere yapılsın ama buranın bir sezonu var sonuçta. Sezon başlamış biz hala bu sıkıntıları yaşıyoruz bu hangi yanlış planlanmanın ürünü açıklama bekliyoruz’ dediler.

Birkaç yıl öncesine kadar sakinliği ve düzenli yollarıyla bilinen Bayramoğlu, şimdi ise araç sahiplerinin başını ağrıtıyor. Yolların yapım çalışmalarından dolayı uzun süredir delik deşik ve yer yer derinliğe sahip çukurların olması, hem araç sahiplerini hem de kalkan tozdan dolayı mahalle halkını rahatsız etmektedir. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi