PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI TAMAMLANDI
PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI TAMAMLANDI
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Plaj Voleybol Turnuvası, çekişmeli final müsabakalarının ardından tamamlandı
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Plaj Voleybol Turnuvası, çekişmeli final müsabakalarının ardından tamamlandı
Gölcük’te geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Etkinlikleri’nde, Plaj Voleybol Turnuvası finalleri çekişmeli maçlara sahne oldu. Değirmendere Yüzbaşılar sahiline renk ve heyecan katan turnuvaya; bu yıl yine rekor katılım oldu. 196 takım, 424 sporcunun yeteneklerini sergilediği, büyük bir rekabete sahne olan Plaj Voleybolu Turnuvası final müsabakaları ile sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm sporcuları tebrik etti.
HEYECAN SOKAK BASKETBOLU İLE DEVAM EDECEK
Şampiyon takımlara kupalarını takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelimize çok teşekkür ediyorum. Spor Kenti Gölcük'te şimdi de sırada; 12-13 Ağustos tarihlerinde yapılacak Sokak Basketbolu Turnuvası heyecanı var. Tüm hemşehrilerimizi, bu heyecana da ortak olmaya davet ediyorum” dedi.
Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

