POLİS YÜZÜNDEN İKİNCİ KEZ TECAVÜZ EDİLDİ

14.07.2015 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

POLİS YÜZÜNDEN İKİNCİ KEZ TECAVÜZ EDİLDİ

Polisin 'yem' olarak kullandığı kadın ikinci kez tecavüze uğradı

NDTV’nin haberine göre, 17 yaşındaki genç kadın erkek arkadaşıyla birlikte gezerken iki kişi önlerini keserek bıçakla tehdit ettikten sonra kadını ormana götürüp tecavüz etti. Genç kadının cep telefonunu da gasp eden saldırganlar, aynı telefonla tecavüzü sonuna kadar kameraya da aldılar.  Genç kadın olaydan sonra polise giderek şikâyetçi olurken, iki saldırgan, mağduru ve annesini arayarak istedikleri miktarda parayı vermemeleri halinde ellerindeki görüntüleri internette yayınlayacaklarını söyleyerek şantaj yaptılar. Şantajı kendi lehine çevirmenin hesabını yapan Jalna polisi, genç kadını 'yem' olarak kullanmaya karar verdi. Bu amaçla genç kadından şantajcıların tehditlerine boyun eğmiş gibi yapıp, buluşma ayarlaması istendi. Bu arada polis de kadını uzaktan takibe aldı. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi ve saldırganları uyandırmamak için uzaktan takip yapan polis bir süre sonra genç kadının izini kaybetti.Saldırganlar da hem mağdurun getirdiği parayı aldı hem de kadına bir kez daha tecavüz etti. Hiç de umulduğu gibi gitmeyen polisin taktiği ikinci bir tecavüze sebep oldu. Polis saldırganları ancak genç kadına ikinci defa saldırdıktan birkaç saat sonra bir tren istasyonunda yakalayabildi.              POLİS ÖZÜR DİLEDİ! Beceriksizliğiyle genç kadının ikinci kez saldırıya ve tecavüze uğramasına sebep olan operasyon şefi olaydan sonra görevden alındı. Maharashtra eyaleti emniyeti de olaydaki sorumluluğunu kabul ederek özür diledi.
Polisin 'yem' olarak kullandığı kadın ikinci kez tecavüze uğradı

NDTV’nin haberine göre, 17 yaşındaki genç kadın erkek arkadaşıyla birlikte gezerken iki kişi önlerini keserek bıçakla tehdit ettikten sonra kadını ormana götürüp tecavüz etti. Genç kadının cep telefonunu da gasp eden saldırganlar, aynı telefonla tecavüzü sonuna kadar kameraya da aldılar. 
Genç kadın olaydan sonra polise giderek şikâyetçi olurken, iki saldırgan, mağduru ve annesini arayarak istedikleri miktarda parayı vermemeleri halinde ellerindeki görüntüleri internette yayınlayacaklarını söyleyerek şantaj yaptılar. Şantajı kendi lehine çevirmenin hesabını yapan Jalna polisi, genç kadını 'yem' olarak kullanmaya karar verdi. Bu amaçla genç kadından şantajcıların tehditlerine boyun eğmiş gibi yapıp, buluşma ayarlaması istendi. Bu arada polis de kadını uzaktan takibe aldı. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi ve saldırganları uyandırmamak için uzaktan takip yapan polis bir süre sonra genç kadının izini kaybetti.Saldırganlar da hem mağdurun getirdiği parayı aldı hem de kadına bir kez daha tecavüz etti. Hiç de umulduğu gibi gitmeyen polisin taktiği ikinci bir tecavüze sebep oldu. Polis saldırganları ancak genç kadına ikinci defa saldırdıktan birkaç saat sonra bir tren istasyonunda yakalayabildi. 

 

 
 
 
 
 

POLİS ÖZÜR DİLEDİ!
Beceriksizliğiyle genç kadının ikinci kez saldırıya ve tecavüze uğramasına sebep olan operasyon şefi olaydan sonra görevden alındı. Maharashtra eyaleti emniyeti de olaydaki sorumluluğunu kabul ederek özür diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi