Proje resmen hayata geçti! Haydi hayırlı uğurlu olsun!

Spor 03.11.2022 - 10:25, Güncelleme: 03.11.2022 - 11:39
 

Proje resmen hayata geçti! Haydi hayırlı uğurlu olsun!

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun düzenlediği basın toplantısında Belediye Derincespor’un Kocaelispor’un pilot takımı olduğu belirtmiş ve Belediye Derince yönetimi ve kadro ile toplantı yapacaklarını ifade etmişti.

 O birliktelik gerçekleşti ve Başkan Engin Koyun, Derince tarafına teminat vererek “Rahat olun, siz sadece futbolunuzu düşünün” diye konuştu.   ÖNCE YÖNETİMLE BULUŞTU Başkan Engin Koyun ile Sportif Mejaner Bayram Oral’ın yanı sıra Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, Sportif Direktör Osman Cömert, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Polat ve yönetim kurulu üyeleri toplantıda yer aldı. Derince Tesisleri’ndeki buluşmada önce kurmaylar kendi arasında toplantı yaptı.   İÇİNİZ RAHAT OLSUN Arkasından Başkan Engin Koyun, Belediye Derincespor teknik kadrosu ve futbolcu grubu ile toplantı yaptı. Engin Koyun toplantıda futbolcu ailesine güven verirken “Arkadaşlar hepinizin içi rahat olsun. Elimizden geldiği kadar sizlerin iyiliği ve başarısı adına ne gerekiyorsa yapacağız. Derince Belediyemiz de Büyükşehir Belediyemiz de bizlerin yanında” dedi.  
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun düzenlediği basın toplantısında Belediye Derincespor’un Kocaelispor’un pilot takımı olduğu belirtmiş ve Belediye Derince yönetimi ve kadro ile toplantı yapacaklarını ifade etmişti.

 O birliktelik gerçekleşti ve Başkan Engin Koyun, Derince tarafına teminat vererek “Rahat olun, siz sadece futbolunuzu düşünün” diye konuştu.

 

ÖNCE YÖNETİMLE BULUŞTU

Başkan Engin Koyun ile Sportif Mejaner Bayram Oral’ın yanı sıra Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, Sportif Direktör Osman Cömert, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Polat ve yönetim kurulu üyeleri toplantıda yer aldı. Derince Tesisleri’ndeki buluşmada önce kurmaylar kendi arasında toplantı yaptı.

 

İÇİNİZ RAHAT OLSUN

Arkasından Başkan Engin Koyun, Belediye Derincespor teknik kadrosu ve futbolcu grubu ile toplantı yaptı. Engin Koyun toplantıda futbolcu ailesine güven verirken “Arkadaşlar hepinizin içi rahat olsun. Elimizden geldiği kadar sizlerin iyiliği ve başarısı adına ne gerekiyorsa yapacağız. Derince Belediyemiz de Büyükşehir Belediyemiz de bizlerin yanında” dedi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi