Seka Semt Polikliniği tamamen yıkıldı

Gündem 20.05.2025 - 11:40, Güncelleme: 23.05.2025 - 18:02
 

Seka Semt Polikliniği tamamen yıkıldı

SEKA Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği yıkımı için 28 Nisan Pazartesi gecesi yıkım çalışmaları başlamıştı. Yan bina ile birleşim noktasının da yıkılmasıyla semt polikliniğinin yıkımı tamamlanmış oldu. Bölgede hafriyatların kaldırılması ile firmanın yeri teslim etmesi bekleniyor.

ESSER YIKIM İHALEYİ KAZANDI Depreme dayanıklı olmadığı için yıkım kararı verilen ve geçtiğimiz yıl boşaltılan SEKA Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği yıkım ihalesi Büyükşehir Belediyesi 2024 eylül ayı Encümen toplantısında yapılmış ve ihaleyi 900 bin lira ile Esser Yıkım kazanmıştı. Firma yapılan yer teslimi sonrasında katlarda söküm işlemlerini gerçekleştirmeye başlamıştı. Pencerelerin sökümüne başlanmış ve bina geçen zaman içerisinde tamamen boşaltılmıştı. YIKIMIN SON AŞAMASI DA YAPILDI Yıkım için tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla 28 Nisan Pazartesi gecesi yıkım başladı. 00.00 ila 05.00 saatleri arasında yapılan yıkım çalışmaları kapsamında hastanenin arka kısmının yer alan Latif Bey Sokakta araç ulaşımına kapatılmıştı. Bina yıkımında son olarak Çetinkaya Mağazası ile birleşim noktası kalmıştı. Bu noktanın yıkımının da dikkatli şekilde yapıldı ve yaklaşık bir aydır devam eden yıkım çalışmaları bitti. Esser Yıkım firması bölgeyi temizledikten sonra alanı teslim edecek. Bölgeye bir sağlık merkezi yapılması bekleniyor.  
SEKA Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği yıkımı için 28 Nisan Pazartesi gecesi yıkım çalışmaları başlamıştı. Yan bina ile birleşim noktasının da yıkılmasıyla semt polikliniğinin yıkımı tamamlanmış oldu. Bölgede hafriyatların kaldırılması ile firmanın yeri teslim etmesi bekleniyor.

ESSER YIKIM İHALEYİ KAZANDI

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkım kararı verilen ve geçtiğimiz yıl boşaltılan SEKA Devlet Hastanesi Yürüyüş Yolu Semt Polikliniği yıkım ihalesi Büyükşehir Belediyesi 2024 eylül ayı Encümen toplantısında yapılmış ve ihaleyi 900 bin lira ile Esser Yıkım kazanmıştı. Firma yapılan yer teslimi sonrasında katlarda söküm işlemlerini gerçekleştirmeye başlamıştı. Pencerelerin sökümüne başlanmış ve bina geçen zaman içerisinde tamamen boşaltılmıştı.

Seka Semt Polikliniği tamamen yıkıldı

Seka Semt Polikliniği tamamen yıkıldı

YIKIMIN SON AŞAMASI DA YAPILDI

Yıkım için tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla 28 Nisan Pazartesi gecesi yıkım başladı. 00.00 ila 05.00 saatleri arasında yapılan yıkım çalışmaları kapsamında hastanenin arka kısmının yer alan Latif Bey Sokakta araç ulaşımına kapatılmıştı. Bina yıkımında son olarak Çetinkaya Mağazası ile birleşim noktası kalmıştı. Bu noktanın yıkımının da dikkatli şekilde yapıldı ve yaklaşık bir aydır devam eden yıkım çalışmaları bitti. Esser Yıkım firması bölgeyi temizledikten sonra alanı teslim edecek. Bölgeye bir sağlık merkezi yapılması bekleniyor.

 

Seka Semt Polikliniği tamamen yıkıldı

Seka Semt Polikliniği tamamen yıkıldı

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.