Sevgi Çiler’den “Mavi Kapak” projesine destek

Gebze 31.03.2023 - 12:03, Güncelleme: 31.03.2023 - 12:10
 

Sevgi Çiler’den “Mavi Kapak” projesine destek

GTO Yönetim Kurulu Üyesi ve eski başkan Nail Çiler’in eşi Sevgi Çiler, eğitimci Gülay Salman’ın mavi kapak projesine destek verdi.

Destekten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından paylaşan eğitimci Gülay Salman; “Sayın Sevgi Çiler hanımefendi nasıl güzel bir sürpriz yaptınız bana... Nasıl mutlu ettiniz. "Mavi Kapak" projemize desteğiniz için ve güzel hediyeleriz için teşekkür ederiz. Nasip olursa bir gencimize bayram hediyesi olarak manuel sandalye alacağız. Desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.
GTO Yönetim Kurulu Üyesi ve eski başkan Nail Çiler’in eşi Sevgi Çiler, eğitimci Gülay Salman’ın mavi kapak projesine destek verdi.

Destekten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından paylaşan eğitimci Gülay Salman; “Sayın Sevgi Çiler hanımefendi
nasıl güzel bir sürpriz yaptınız bana... Nasıl mutlu ettiniz. "Mavi Kapak" projemize desteğiniz için ve güzel hediyeleriz için teşekkür ederiz. Nasip olursa bir gencimize bayram hediyesi olarak manuel sandalye alacağız. Desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi