Sipariş götürdüğü adreste vurulan motokurye ifadesinde kendisini kimin vurduğunu söyledi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2023 - 18:30, Güncelleme: 17.04.2023 - 18:08
 

Sipariş götürdüğü adreste vurulan motokurye ifadesinde kendisini kimin vurduğunu söyledi

Sipariş götürdüğü adreste vurulan motokurye ifadesinde kendisini kimin vurduğunu söyledi

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde dün akşam çalıştığı restorana verilen yemek siparişini götürdüğü adreste pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan motokurye, ifadesinde kendisi vuran kişinin A.Ö. olduğunu söyledi.Dün akşam saatlerinde Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde meydana gelen olayda motosikletli kurye Ö.S., sipariş götürdüğü adreste kendisini bekleyen 4 kişiden birinin pompalı tüfekle vurması neticesinde yaralanmıştı. Kalçasından yaralanan Ö.S., Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış, 4 şahıs ise olay yerinden kaçmıştı. Ö.S.’nin durumunun iyi olduğu, hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Öte yandan Ö.S.’nin polise verdiği ifadesinde kendisini vuran şahsın A.Ö. olduğunu ve kendisiyle daha önceden husumeti olduğunu söylediği öğrenildi. Eşkali belirlenen A.Ö.’nün daha önce çok sayıda suça karıştığı tespit edildi.Polis ekipleri, A.Ö. ve olaya karışan diğer 3 şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Sipariş götürdüğü adreste vurulan motokurye ifadesinde kendisini kimin vurduğunu söyledi
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde dün akşam çalıştığı restorana verilen yemek siparişini götürdüğü adreste pompalı tüfekle ateş açılması sonucu yaralanan motokurye, ifadesinde kendisi vuran kişinin A.Ö. olduğunu söyledi.
Dün akşam saatlerinde Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde meydana gelen olayda motosikletli kurye Ö.S., sipariş götürdüğü adreste kendisini bekleyen 4 kişiden birinin pompalı tüfekle vurması neticesinde yaralanmıştı. Kalçasından yaralanan Ö.S., Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış, 4 şahıs ise olay yerinden kaçmıştı. Ö.S.’nin durumunun iyi olduğu, hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Öte yandan Ö.S.’nin polise verdiği ifadesinde kendisini vuran şahsın A.Ö. olduğunu ve kendisiyle daha önceden husumeti olduğunu söylediği öğrenildi. Eşkali belirlenen A.Ö.’nün daha önce çok sayıda suça karıştığı tespit edildi.
Polis ekipleri, A.Ö. ve olaya karışan diğer 3 şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi