AS UFUK OTO KİRALAMA

Şırnak'ta 1 polis şehit oldu

16.10.2015 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şırnak'ta 1 polis şehit oldu

Şırnak'ta hendeklerin kapatılması için düzenlenen operasyonda çatışma çıktı.

Şırnak'ta hendeklerin kapatılması için düzenlenen operasyon sırasında açılan ateş sonucu 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı. HENDEK OPERASYONU Şırnak merkez Yeni Mahallesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılmasına yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda, YDG-H'lılar ile polis arasında çatışma çıktı. Edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi teröristler tarafından Yeni Mahallesi'nde açılan hendeklerin kapatılmasına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Yüksek binalara keskin nişancıların yerleştirildiği mahallenin etrafı zırhlı araçlarla abluka altına alındı. Daha sonra zırhlı polis kepçeleri ile sokak aralarına giren polis, bazı hendek ve barikatların etrafında bulunan el yapımı bombaları kontrollü bir şekilde patlatarak, barikatları yıkıp, hendekleri kapatmaya başladı. Bu sırada polise ateş açılması üzerine çatışma çıktı. Bölgede operasyon sürerken, mahalleden silah ve patlama sesleri yükseliyor.  Öte yandan, HDP Şırnak milletvekillileri Aycan İrmez, Leyla Birlik ve Ferhat Encü de mahalleye gelerek beklemeye başladı. Operasyon nedeniyle Cizre Caddesi'nin de trafiğe kapatıldığı kentte, hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar çevre yolunu kullanıyor. KAYNAK:HABERTÜRK
Şırnak'ta hendeklerin kapatılması için düzenlenen operasyonda çatışma çıktı.

Şırnak'ta hendeklerin kapatılması için düzenlenen operasyon sırasında açılan ateş sonucu 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

HENDEK OPERASYONU

Şırnak merkez Yeni Mahallesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılmasına yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonda, YDG-H'lılar ile polis arasında çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi teröristler tarafından Yeni Mahallesi'nde açılan hendeklerin kapatılmasına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Yüksek binalara keskin nişancıların yerleştirildiği mahallenin etrafı zırhlı araçlarla abluka altına alındı.

Daha sonra zırhlı polis kepçeleri ile sokak aralarına giren polis, bazı hendek ve barikatların etrafında bulunan el yapımı bombaları kontrollü bir şekilde patlatarak, barikatları yıkıp, hendekleri kapatmaya başladı. Bu sırada polise ateş açılması üzerine çatışma çıktı. Bölgede operasyon sürerken, mahalleden silah ve patlama sesleri yükseliyor. 

Öte yandan, HDP Şırnak milletvekillileri Aycan İrmez, Leyla Birlik ve Ferhat Encü de mahalleye gelerek beklemeye başladı. Operasyon nedeniyle Cizre Caddesi'nin de trafiğe kapatıldığı kentte, hastaneye gitmek isteyen vatandaşlar çevre yolunu kullanıyor.

KAYNAK:HABERTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi