19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sizi seçen halkı mağdur etmeyin”

Kocaeli 28.05.2020 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sizi seçen halkı mağdur etmeyin”

DEMOKRAT PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI MUSTAFA NAZLIGÜL YHT SEFERLERİNİN GEBZE VE İZMİT'TE DURMAMASINA İSYAN EDEREK ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR YAPTI

Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül yüksek hızlı tren seferleri hakkında bir basın açıklaması yaptı. Nazlıgül yaptığı açıklamada, “İstanbul’dan kalkan Ankara ve Konya seferlerinden Gebze ve İzmit durakları kaldırılmış. Sanayinin başkenti olarak adlandırılan Kocaeli bir üvey evlat olmuştur." dedi Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül yüksek hızlı tren seferlerinin gebze ve izmit'te durmamasına isyan ederek zehir zemberek açıklamalar yaparak, "Ulaştırma ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu yüksek hızlı tren seferlerinin 28 Mayıs itibarı ile tekrar başladığını duyurdu. Ancak bu açıklama Kocaeli için büyük bir şok etkisi yarattı. İstanbul’dan kalkan Ankara ve Konya seferlerinden Gebze ve İzmit durakları kaldırılmış. Sanayinin başkenti olarak adlandırılan Kocaeli bir üvey evlat olmuştur.” dedi. PANDEMİ SADECE KOCAELİ’DE YOK Bu seferler pandemi sebebi ile kaldırıldı ise pandemi sadece Kocaeli’de yok.” Diyerek sözlerini sürdüren Nazlıgül, “Pandemi İstanbul, Sakarya, Bilecik Bozöyük, Eskişehir, Ankara ve Konya’da da var. Sadece Kocaeli duraklarının kaldırılması bu kente yapılmış bir ihanettir. Çok uzun yıllar özellikle İzmit için sembol olmuş tren artık bizler için mazide kalmış bir anımı olacak? Burada görev Kocaeli halkının oyları ile seçilmiş milletvekillerine düşmektedir. Saygıdeğer Kocaeli milletvekilleri sokağa çıkma yasağı bitti.Artık lütfen evlerinizden çıkın ve Kocaeli halkının mağduriyeti için bir şeyler yapın. Bu kentte özellikle Ankara seyahati için yoğun bir şekilde kullanılan THY’nin Gebze ve İzmit'te durmasını sağlayın ve sizi seçen halkı mağdur etmeyin." ifadelerini kullandı.
DEMOKRAT PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI MUSTAFA NAZLIGÜL YHT SEFERLERİNİN GEBZE VE İZMİT'TE DURMAMASINA İSYAN EDEREK ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR YAPTI
Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül yüksek hızlı tren seferleri hakkında bir basın açıklaması yaptı. Nazlıgül yaptığı açıklamada, “İstanbul’dan kalkan Ankara ve Konya seferlerinden Gebze ve İzmit durakları kaldırılmış. Sanayinin başkenti olarak adlandırılan Kocaeli bir üvey evlat olmuştur." dedi

Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül yüksek hızlı tren seferlerinin gebze ve izmit'te durmamasına isyan ederek zehir zemberek açıklamalar yaparak, "Ulaştırma ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu yüksek hızlı tren seferlerinin 28 Mayıs itibarı ile tekrar başladığını duyurdu. Ancak bu açıklama Kocaeli için büyük bir şok etkisi yarattı. İstanbul’dan kalkan Ankara ve Konya seferlerinden Gebze ve İzmit durakları kaldırılmış. Sanayinin başkenti olarak adlandırılan Kocaeli bir üvey evlat olmuştur.” dedi.

PANDEMİ SADECE KOCAELİ’DE YOK

Bu seferler pandemi sebebi ile kaldırıldı ise pandemi sadece Kocaeli’de yok.” Diyerek sözlerini sürdüren Nazlıgül, “Pandemi İstanbul, Sakarya, Bilecik Bozöyük, Eskişehir, Ankara ve Konya’da da var. Sadece Kocaeli duraklarının kaldırılması bu kente yapılmış bir ihanettir. Çok uzun yıllar özellikle İzmit için sembol olmuş tren artık bizler için mazide kalmış bir anımı olacak? Burada görev Kocaeli halkının oyları ile seçilmiş milletvekillerine düşmektedir. Saygıdeğer Kocaeli milletvekilleri sokağa çıkma yasağı bitti.Artık lütfen evlerinizden çıkın ve Kocaeli halkının mağduriyeti için bir şeyler yapın. Bu kentte özellikle Ankara seyahati için yoğun bir şekilde kullanılan THY’nin Gebze ve İzmit'te durmasını sağlayın ve sizi seçen halkı mağdur etmeyin." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.