AS UFUK OTO KİRALAMA

TFF Başkanı Büyükekşi, Beşiktaş Stadyumu’nu terk etti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2023 - 21:37, Güncelleme: 05.10.2023 - 21:37
 

TFF Başkanı Büyükekşi, Beşiktaş Stadyumu’nu terk etti

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Lugano ile oynadığı müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile beraber takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, kendisi aleyhinde yapılan tezahüratlar sonrası ilk yarı bitmeden stattan ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, sahasında İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşıyor. Müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi ile protokol tribününden takip etti.    TFF Başkanı Büyükekşi, Beşiktaş tribünlerinden gelen küfürlü tezahürat sonrası Ahmet Nur Çebi’ye serzenişte bulunarak, karşılaşmanın ilk yarısı bitmeden stadyumu terk etti. 
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Lugano ile oynadığı müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile beraber takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, kendisi aleyhinde yapılan tezahüratlar sonrası ilk yarı bitmeden stattan ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, sahasında İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşıyor. Müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi ile protokol tribününden takip etti. 
  TFF Başkanı Büyükekşi, Beşiktaş tribünlerinden gelen küfürlü tezahürat sonrası Ahmet Nur Çebi’ye serzenişte bulunarak, karşılaşmanın ilk yarısı bitmeden stadyumu terk etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi