LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Toltar'dan Halk Günü

Dilovası 10.03.2015 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Toltar'dan Halk Günü

Pazartesi Günüleri düzenlenen ‘Halk Günlerinde’ Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşların istek ve talepleri dinliyor. Toplantı salonun da gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ne Dilovalı vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Gerçekleştirilen ,’Halk Günü Toplantısı’na ilçe’nin değişik mahallerinden gelen vatandaşlar katıldı. Dilovalı hemşerilerini Belediye hizmet binası toplantı salonunda misafir eden Başkan Toltar, farklı istek ve temennileri dinledi. Başkan Toltar, rutin olarak yapılan halk günleri için,”Gerçekleştirdiğimiz insan odaklı çalışmalarımızla 11 ay gibi bir süreç de vatandaşların istek, talep ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Şehrimize yapılması gerekenler ve vatandaşımızın ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinlemek çözüme daha hızlı ulaşmamızı sağlıyor. Halkımızın görüşlerini dinlemek yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacak” dedi. Halk Günü toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu. Başkan Toltar, vatandaşların en çok iş isteğinde bulunduğunu kaydetti. Vatandaşların Dilovası’nda yeni hizmete giren İşkur Merkezi’ne başvurarak kısa sürede iş bulabileceklerini ifade etti.
Pazartesi Günüleri düzenlenen ‘Halk Günlerinde’ Belediye Başkanı Ali Toltar, vatandaşların istek ve talepleri dinliyor. Toplantı salonun da gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ne Dilovalı vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Gerçekleştirilen ,’Halk Günü Toplantısı’na ilçe’nin değişik mahallerinden gelen vatandaşlar katıldı. Dilovalı hemşerilerini Belediye hizmet binası toplantı salonunda misafir eden Başkan Toltar, farklı istek ve temennileri dinledi. Başkan Toltar, rutin olarak yapılan halk günleri için,”Gerçekleştirdiğimiz insan odaklı çalışmalarımızla 11 ay gibi bir süreç de vatandaşların istek, talep ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptık. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Şehrimize yapılması gerekenler ve vatandaşımızın ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinlemek çözüme daha hızlı ulaşmamızı sağlıyor. Halkımızın görüşlerini dinlemek yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacak” dedi.

Halk Günü toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri de hazır bulundu. Başkan Toltar, vatandaşların en çok iş isteğinde bulunduğunu kaydetti. Vatandaşların Dilovası’nda yeni hizmete giren İşkur Merkezi’ne başvurarak kısa sürede iş bulabileceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi