19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Toplantı istiyoruz!

Gebze 29.05.2020 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Toplantı istiyoruz!

Gebze Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı aynı zamanda Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman, “Gebzwe Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Gebzeli muhtarlar olarak bir toplantı istiyoruz” dedi. Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferanla; Gebze Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı aynı zamanda Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman ile görüşme gerçekleştirdik. Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman hem kendisinin hem de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bir yılını değerlendirdi. Karaman Başkan Büyükgöz’ün diğer muhtarlara bir toplantı yapması gerektiğini söyledi. ARIYORUZ AÇMIYOR Muhtar Karaman Büyükgöz ile iletişim kurmakta zorlandıklarını ifade ederek, “1 senedir ekonomimiz bozuk. Zinnur bey bizden bir sene müsaade istedi. Bu yaz yapılan çalışmalara bakacağız. Zinnur Bey’in şahsi telefonu bizlerde mevcut ancak arıyoruz açmıyor. Görünce geri dönüş yapmıyor. Anca özel kalemini arayınca kendisine ulaşabiliyoruz. İletişim sorunu tüm muhtarların ortak sorunu. Kendisi ile henüz mahalle muhtarları olarak bir toplantı yapmadık, en kısa zamanda yapmak istiyoruz. ASFALTIMIZ BU YAZ YAPILACAK Mahallemizin altyapı çalışmaları geçen sene tamamlanmıştı. Artık mahallemizde üstyapı eksikliği var. Birçok noktanın asfaltlanması gerekiyor. Asfaltımız da bu yaz yapılacak. Fen İşleri müdürlüğünden bunun sözünü aldık. Gebze Askerlik Şubesi’nin ve Gebze Center’in bulunduğu caddeler asfaltlandı. Diğer noktalarımızın asfaltlama çalışmaları devam ediyor” dedi.

Gebze Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı aynı zamanda Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman, “Gebzwe Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Gebzeli muhtarlar olarak bir toplantı istiyoruz” dedi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferanla; Gebze Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı aynı zamanda Muhtarlar Dernek Başkanı Cevat Karaman ile görüşme gerçekleştirdik. Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman hem kendisinin hem de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bir yılını değerlendirdi. Karaman Başkan Büyükgöz’ün diğer muhtarlara bir toplantı yapması gerektiğini söyledi.

ARIYORUZ AÇMIYOR

Muhtar Karaman Büyükgöz ile iletişim kurmakta zorlandıklarını ifade ederek, “1 senedir ekonomimiz bozuk. Zinnur bey bizden bir sene müsaade istedi. Bu yaz yapılan çalışmalara bakacağız. Zinnur Bey’in şahsi telefonu bizlerde mevcut ancak arıyoruz açmıyor. Görünce geri dönüş yapmıyor. Anca özel kalemini arayınca kendisine ulaşabiliyoruz. İletişim sorunu tüm muhtarların ortak sorunu. Kendisi ile henüz mahalle muhtarları olarak bir toplantı yapmadık, en kısa zamanda yapmak istiyoruz.

ASFALTIMIZ BU YAZ YAPILACAK

Mahallemizin altyapı çalışmaları geçen sene tamamlanmıştı. Artık mahallemizde üstyapı eksikliği var. Birçok noktanın asfaltlanması gerekiyor. Asfaltımız da bu yaz yapılacak. Fen İşleri müdürlüğünden bunun sözünü aldık. Gebze Askerlik Şubesi’nin ve Gebze Center’in bulunduğu caddeler asfaltlandı. Diğer noktalarımızın asfaltlama çalışmaları devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.