POLİSAN 10 KASIM İLANI

Vali Aktaş, Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Gündem 23.10.2025 - 10:05, Güncelleme: 23.10.2025 - 13:13
 

Vali Aktaş, Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Kurum ve kuruluşları ziyaret ederek incelemelerde bulunan, işleyiş ve çalışmalara ilişkin bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, gerçekleştirdiği ziyaretlerini bugün de sürdürdü.

Vali Aktaş, Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu     Kurum ve kuruluşları ziyaret ederek incelemelerde bulunan, işleyiş ve çalışmalara ilişkin bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, gerçekleştirdiği ziyaretlerini bugün de sürdürdü. Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Seyfioğlu ve Kocaeli Şube Müdürü Saka’ya Ziyaret   Vali İlhami Aktaş, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi İbrahim Seyfioğlu ve Ziraat Bankası Kocaeli Şube Müdürü Levent Saka’yı ziyaret etti. Vali İlhami Aktaş, banka çalışmaları ve ilçelerdeki şubeler ile bankadaki işlem hacmi, krediler ve personel eğitimleriyle ilgili bilgiler aldığı ziyarette, Kocaeli Şube Müdürlüğü’ne atanan Levent Saka’ya da hayırlı olsun dileklerinden bulunarak başarılar diledi.   Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi İbrahim Seyfioğlu ve Ziraat Bankası Kocaeli Şube Müdürü Levent Saka, Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.    Türk Telekom İl Müdürlüğü Ziyaret Edildi   Vali İlhami Aktaş, Türk Telekom İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Türk Telekom İl Müdürü Eray Kobya tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Türk Telekom İl Müdürlüğünde yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı. Türk Telekom İl Müdürü Kobya, Vali Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.   Türkiye Hayat Emeklilik Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü Ziyaret Edildi   Ziyaretlerini sürdüren Vali İlhami Aktaş, Türkiye Hayat Emeklilik Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Türkiye Hayat Emeklilik Batı Karadeniz Bölge Müdürü Hamdullah Yuca tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, sigorta, emeklilik, genel sağlık sigortası ve prim hizmetleri ile bu alandaki çalışmalara ilişkin bilgiler aldı, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretlerinden duyduğu onuru belirten Bölge Müdürü Yuca, Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.  
Kurum ve kuruluşları ziyaret ederek incelemelerde bulunan, işleyiş ve çalışmalara ilişkin bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, gerçekleştirdiği ziyaretlerini bugün de sürdürdü.

Vali Aktaş, Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

 

 

Kurum ve kuruluşları ziyaret ederek incelemelerde bulunan, işleyiş ve çalışmalara ilişkin bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, gerçekleştirdiği ziyaretlerini bugün de sürdürdü.

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Seyfioğlu ve Kocaeli Şube Müdürü Saka’ya Ziyaret

 

Vali İlhami Aktaş, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi İbrahim Seyfioğlu ve Ziraat Bankası Kocaeli Şube Müdürü Levent Saka’yı ziyaret etti.


Vali İlhami Aktaş, banka çalışmaları ve ilçelerdeki şubeler ile bankadaki işlem hacmi, krediler ve personel eğitimleriyle ilgili bilgiler aldığı ziyarette, Kocaeli Şube Müdürlüğü’ne atanan Levent Saka’ya da hayırlı olsun dileklerinden bulunarak başarılar diledi.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi İbrahim Seyfioğlu ve Ziraat Bankası Kocaeli Şube Müdürü Levent Saka, Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler. 

 

Türk Telekom İl Müdürlüğü Ziyaret Edildi

 

Vali İlhami Aktaş, Türk Telekom İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.


Türk Telekom İl Müdürü Eray Kobya tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Türk Telekom İl Müdürlüğünde yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı.


Türk Telekom İl Müdürü Kobya, Vali Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

 

Türkiye Hayat Emeklilik Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü Ziyaret Edildi

 

Ziyaretlerini sürdüren Vali İlhami Aktaş, Türkiye Hayat Emeklilik Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Türkiye Hayat Emeklilik Batı Karadeniz Bölge Müdürü Hamdullah Yuca tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, sigorta, emeklilik, genel sağlık sigortası ve prim hizmetleri ile bu alandaki çalışmalara ilişkin bilgiler aldı, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerinden duyduğu onuru belirten Bölge Müdürü Yuca, Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.