LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Vali Aktaş, Kevser ve Samet Çiftinin Nikah Törenine Katıldı

Kocaeli 24.09.2026 - 12:10, Güncelleme: 24.09.2026 - 12:10
 

Vali Aktaş, Kevser ve Samet Çiftinin Nikah Törenine Katıldı

Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu’nun kızının nikah törenine katıldı.

Başiskele Yuvacık Kültür Merkezinde gerçekleşen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın kıydığı Nikah töreninde genç çiftin şahitliğini yapan Vali İlhami Aktaş, Kevser ve Samet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Vali İlhami Aktaş, Ayşe - İbrahim İbrahimoğlu ve Zekire- Ali Sarıten aileleri ile bir süre sohbet ederek, tebriklerini iletti.
Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu’nun kızının nikah törenine katıldı.
Başiskele Yuvacık Kültür Merkezinde gerçekleşen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.
Dr. Tahir Büyükakın’ın kıydığı Nikah töreninde genç çiftin şahitliğini yapan Vali İlhami Aktaş,
Kevser ve Samet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Vali İlhami Aktaş, Ayşe - İbrahim İbrahimoğlu ve Zekire- Ali Sarıten aileleri ile bir süre sohbet
ederek, tebriklerini iletti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi