LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Valilik açıkladı, Selin bilançosu

Kocaeli 22.06.2020 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Valilik açıkladı, Selin bilançosu

Kocaeli’de adeta hayatı felç eden şiddetli yağmurun bilançosu ortaya çıktı. Kocaeli'de etkili sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bazı ilçelerde aniden bastıran kuvvetli yağış sonrası evleri ve bahçeleri su bastı. Su baskınları sonrası ekipler anında müdahale etti. Yaşanan olaylarda herhangi bir can kaybı söz konusu olmayıp, zararların tespiti için çalışmalara başlandı.  Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, dün 18.30 sıralarında il genelinde başlayan aşırı yağış sonucunda Gölcük ve Dilovası'nda sel, su baskını, heyelan ve mahsur kalma olayları yaşandığı ihbarlarına ekipler tarafından anında müdahale edildiği kaydedildi. TÜM YOLLAR AÇILDI Yaşanan olaylarda herhangi bir can kaybının olmadığı belirtilen açıklamada, zararların tespiti için çalışmalara başlanıldığı, mağduriyetlerin giderilmesi noktasında her ne gerekirse yapılacağı vurgulandı. Dilovası Porland ve TEM Otoyolu yol ayrımı mevkisinde karayolunda su taşkınları nedeniyle yolun kısmen trafiğe kapandığı, ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde saat 21.15'de tüm yolların trafiğe açıldığı kaydedildi.

Kocaeli’de adeta hayatı felç eden şiddetli yağmurun bilançosu ortaya çıktı.

Kocaeli'de etkili sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bazı ilçelerde aniden bastıran kuvvetli yağış sonrası evleri ve bahçeleri su bastı. Su baskınları sonrası ekipler anında müdahale etti. Yaşanan olaylarda herhangi bir can kaybı söz konusu olmayıp, zararların tespiti için çalışmalara başlandı.  Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, dün 18.30 sıralarında il genelinde başlayan aşırı yağış sonucunda Gölcük ve Dilovası'nda sel, su baskını, heyelan ve mahsur kalma olayları yaşandığı ihbarlarına ekipler tarafından anında müdahale edildiği kaydedildi.

TÜM YOLLAR AÇILDI

Yaşanan olaylarda herhangi bir can kaybının olmadığı belirtilen açıklamada, zararların tespiti için çalışmalara başlanıldığı, mağduriyetlerin giderilmesi noktasında her ne gerekirse yapılacağı vurgulandı. Dilovası Porland ve TEM Otoyolu yol ayrımı mevkisinde karayolunda su taşkınları nedeniyle yolun kısmen trafiğe kapandığı, ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde saat 21.15'de tüm yolların trafiğe açıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi