Vekil Yaman Çayırovalı esnafları ziyaret etti

Çayırova 15.11.2020 - 18:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Vekil Yaman Çayırovalı esnafları ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve partililerle beraber Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili Yaman ve partililer esnafın istek ve beklentilerini dinlerken ortaya güzel görüntüler çıktı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve partililerle beraber Çayırova’da esnaf ziyareti yaparken ortaya güzel ve renkli görüntüler çıktı. Çayırovalı vatandaşlar milletvekili Cemil Yaman’la bol bol sohbet ederken pek tabi sosyal mesafe kuralına uyuldu. AK Parti Çayırova İlçe teşkilatının tam kadro katıldığı ziyaretler gün boyu devam etti. GÖNÜLLERİ FETHETTİLER AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman tek tek Çayırovalı esnafı dolaşırken onlarla bol bol sohbet etti ve kendilerini dinledi. Çayırovalı vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve partililer istekleri teker teker dinlerken isteklerin yerine getirileceğini kaydettiler. Milletvekili Cemil Yaman ve partililer Çayırovalı vatandaşlarla gönül köprüsü kurarken vatandaşları mutlu etmenin keyfini ve sevincini hep beraber yaşamış oldular.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve partililerle beraber Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili Yaman ve partililer esnafın istek ve beklentilerini dinlerken ortaya güzel görüntüler çıktı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Çayırova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili Yaman, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve partililerle beraber Çayırova’da esnaf ziyareti yaparken ortaya güzel ve renkli görüntüler çıktı. Çayırovalı vatandaşlar milletvekili Cemil Yaman’la bol bol sohbet ederken pek tabi sosyal mesafe kuralına uyuldu. AK Parti Çayırova İlçe teşkilatının tam kadro katıldığı ziyaretler gün boyu devam etti.

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman tek tek Çayırovalı esnafı dolaşırken onlarla bol bol sohbet etti ve kendilerini dinledi. Çayırovalı vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve partililer istekleri teker teker dinlerken isteklerin yerine getirileceğini kaydettiler. Milletvekili Cemil Yaman ve partililer Çayırovalı vatandaşlarla gönül köprüsü kurarken vatandaşları mutlu etmenin keyfini ve sevincini hep beraber yaşamış oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.