Vekiller BAL-TÜRK’te

Çayırova 18.06.2015 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vekiller BAL-TÜRK’te

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa, Burgaz Ruen Belediye Başkanı İsmail Yusme, Smolyen Milletvekili Mustafa Karadayı,Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çayırova Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa, Burgaz Ruen Belediye Başkanı İsmail Yusme, Smolyen Milletvekili Mustafa Karadayı,Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çayırova Şubesi’ne ziyarette bulundu.  Milletvekili Mustafa Durhan ile birlikte Burgaz Uluhanlı (Ruen) İlçe Başkanı da eşlik etti. Bal-Türk Çayırova Şube Başkanı Ekrem Şen tarafından ağırlanan heyet ile Bulgaristan’daki sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Bal-Türk Çayırova Şube Başkanı Şen, Türkiye’nin önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak Balkanlardaki ve Bulgaristan’daki sorunların çözümüne yönelik öneriler getirdiklerini ve bunu kendilerine bir görev addettiklerini ifade etti.Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa da amaçlarının Bulgaristan’ın demokratik standartlarının yükselmesine katkı sağlamak ve Anayasal eşitliğin pratik hayata yansıması için çalışmak olduğunu söyledi.
Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa, Burgaz Ruen Belediye Başkanı İsmail Yusme, Smolyen Milletvekili Mustafa Karadayı,Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çayırova Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa, Burgaz Ruen Belediye Başkanı İsmail Yusme, Smolyen Milletvekili Mustafa Karadayı,Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çayırova Şubesi’ne ziyarette bulundu. 

Milletvekili Mustafa Durhan ile birlikte Burgaz Uluhanlı (Ruen) İlçe Başkanı da eşlik etti. Bal-Türk Çayırova Şube Başkanı Ekrem Şen tarafından ağırlanan heyet ile Bulgaristan’daki sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Bal-Türk Çayırova Şube Başkanı Şen, Türkiye’nin önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak Balkanlardaki ve Bulgaristan’daki sorunların çözümüne yönelik öneriler getirdiklerini ve bunu kendilerine bir görev addettiklerini ifade etti.Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa da amaçlarının Bulgaristan’ın demokratik standartlarının yükselmesine katkı sağlamak ve Anayasal eşitliğin pratik hayata yansıması için çalışmak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi