LÖSEV GÜNCEL

Yaşanılabilir Bir Türkiye İçin Yeniden Refah Partisi

Darıca 08.01.2026 - 11:25, Güncelleme: 08.01.2026 - 00:29
 

Yaşanılabilir Bir Türkiye İçin Yeniden Refah Partisi

Ocak 2026 – Güncel Maaş Tablosu • Asgari ücret (net): 28.075 TL • Memur: %18,60 zam → en düşük 59.896 TL • Memur emeklisi: %18,60 zam → 26.887 TL • SSK–Bağ-Kur emeklisi: %12,19 zam → 18.939 TL Maaşlarda nominal artışlar görülse de, mutfak, kira ve fatura giderlerinde ki yükseliş karşısında gelirler yeterli bir rahatlama sağlamamaktadır. Gelir artışı ile yaşam maliyetleri arasındaki fark devam etmektedir.

Ekonomik tablo, artış oranlarının tek başına refahı ölçmeye yetmediğini açık biçimde göstermektedir. Kalıcı iyileşme, yalnızca yüzdelik zamlarla değil; maliyetleri düşüren ve gelir–gider dengesini sağlayan bir ekonomik yapıyla mümkündür.   Bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ki ,54.Hükümet başkanı Merhum Necmettin ERBAKAN hocamız vatandaşa vergi yükü yüklemeden,ekstra zamlar yüklemeden işçiye memura emekliye %300'e varan maaş zammı gerçekleştirmiş ve buna rağmen gelir gider eşitliğini oluşturmuş denk bütçeyi sağlamıştır.Bizlerde aynı şekilde 54.hükümetimizin yaptığı gibi Yeniden Refah iktidarında işçimize memurumuza ve emeklimize yaşanılabilir bir Türkiye sunacağız! Yaptık yine yapacağız...   Fatih Mehmet ÇAKIR  Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı 
Ocak 2026 – Güncel Maaş Tablosu • Asgari ücret (net): 28.075 TL • Memur: %18,60 zam → en düşük 59.896 TL • Memur emeklisi: %18,60 zam → 26.887 TL • SSK–Bağ-Kur emeklisi: %12,19 zam → 18.939 TL Maaşlarda nominal artışlar görülse de, mutfak, kira ve fatura giderlerinde ki yükseliş karşısında gelirler yeterli bir rahatlama sağlamamaktadır. Gelir artışı ile yaşam maliyetleri arasındaki fark devam etmektedir.
Ekonomik tablo, artış oranlarının tek başına refahı ölçmeye yetmediğini açık biçimde göstermektedir. Kalıcı iyileşme, yalnızca yüzdelik zamlarla değil; maliyetleri düşüren ve gelir–gider dengesini sağlayan bir ekonomik yapıyla mümkündür.
 
Bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ki ,54.Hükümet başkanı Merhum Necmettin ERBAKAN hocamız vatandaşa vergi yükü yüklemeden,ekstra zamlar yüklemeden işçiye memura emekliye %300'e varan maaş zammı gerçekleştirmiş ve buna rağmen gelir gider eşitliğini oluşturmuş denk bütçeyi sağlamıştır.Bizlerde aynı şekilde 54.hükümetimizin yaptığı gibi Yeniden Refah iktidarında işçimize memurumuza ve emeklimize yaşanılabilir bir Türkiye sunacağız! Yaptık yine yapacağız...
 
Fatih Mehmet ÇAKIR 
Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.