YENİ TAPULAR SAHİPLERİNE VERİLDİ!

Spor 24.02.2022 - 16:41, Güncelleme: 24.02.2022 - 16:41
 

YENİ TAPULAR SAHİPLERİNE VERİLDİ!

İmar şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı Mollafenari’de hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe protokolü takdim etti.

Gebze  Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen tapu teslim törenine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, hak sahipleri ve vatandaşlar katıldı. GEBZEMİZ İÇİN MÜHİM ÇALIŞMALAR Törende konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ; “2004-2009 döneminde Gebze Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevimi ifa ederken ekibimizle Gebze İmar Planı’nın ilk taslağını hazırlamıştık. 2008 yılında ise kamuoyuna arz etmiştik. Ancak Gebze’miz için önemli bir yatırım olan Kuzey Marmara Otobanı’nın güzergâh değişimi ve yapım aşamasının uzun sürmesi nedeniyle imar planımızı hayata geçirmek bugüne nasip oldu. Hem tapularını alacak 1.127 hemşerimiz için hem de Gebze’mizin bugünü ve yarını için mühim bir andır. Mollafenari artık planlı bir bölge. Özel mülk ve kamu alanlarıyla parsel parsel çizilmiş 282 hektarlık bir mahalle.147 hektar yapı alanımız, 222 yeni imar parselimiz var. CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK Mahallemizde konut ihtiyacını karşılayan planlı şehrin bir örneği olarak cazibe merkezi haline gelecek. Hemşerilerimizin hem yaşam kaliteleri hem de gayrimenkul değerlerini yükselecek. 2019 yılında hizmete geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Gebze’nin tamamında şehirleşme destanı yazıyoruz. Adem Yavuz, Hürriyet, Yavuz Selim, Kirazpınar, Arapçeşme… Hepsi tapularına kavuşmaya başladı. 1667 hektarlık alanda, 10 bin 926 tapu sorunu mesele olmaktan çıktı. Bizlerin gayretli çalışmaları ve hemşerilerimizin iş birliğiyle Gebze’mizde bir şehircilik destanı yazacağız, inşallah. Bugün gerçekleştirdiğimiz tapu teslim törenimiz bir nişan olsun. Hemşerimize ve Gebze’mize hayırlı olsun.” HAK SAHİPLERİNE HAYIRLI OLSUN KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak ise Gebze’de sessiz devrin yaşandığını ifade ederek, “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Sessiz devrim dediğimiz gerçekleştiriyor. Söz verileni taahhüt edilen sözlerin büyük birçoğunu bu 3 yıllık zaman zarfından tamamladı. Yeni hizmetleri de üzerine ekliyor hamdolsun. Tapularına kavuşan kıymetli hemşerilerimizi kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Büyükgöz ve protokol üyeleri tarafından hak sahipleri tapu takdim edildi.
İmar şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı Mollafenari’de hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe protokolü takdim etti.

Gebze  Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen tapu teslim törenine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, hak sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

GEBZEMİZ İÇİN MÜHİM ÇALIŞMALAR

Törende konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ; “2004-2009 döneminde Gebze Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevimi ifa ederken ekibimizle Gebze İmar Planı’nın ilk taslağını hazırlamıştık. 2008 yılında ise kamuoyuna arz etmiştik. Ancak Gebze’miz için önemli bir yatırım olan Kuzey Marmara Otobanı’nın güzergâh değişimi ve yapım aşamasının uzun sürmesi nedeniyle imar planımızı hayata geçirmek bugüne nasip oldu. Hem tapularını alacak 1.127 hemşerimiz için hem de Gebze’mizin bugünü ve yarını için mühim bir andır. Mollafenari artık planlı bir bölge. Özel mülk ve kamu alanlarıyla parsel parsel çizilmiş 282 hektarlık bir mahalle.147 hektar yapı alanımız, 222 yeni imar parselimiz var.

CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Mahallemizde konut ihtiyacını karşılayan planlı şehrin bir örneği olarak cazibe merkezi haline gelecek. Hemşerilerimizin hem yaşam kaliteleri hem de gayrimenkul değerlerini yükselecek. 2019 yılında hizmete geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Gebze’nin tamamında şehirleşme destanı yazıyoruz. Adem Yavuz, Hürriyet, Yavuz Selim, Kirazpınar, Arapçeşme… Hepsi tapularına kavuşmaya başladı. 1667 hektarlık alanda, 10 bin 926 tapu sorunu mesele olmaktan çıktı. Bizlerin gayretli çalışmaları ve hemşerilerimizin iş birliğiyle Gebze’mizde bir şehircilik destanı yazacağız, inşallah. Bugün gerçekleştirdiğimiz tapu teslim törenimiz bir nişan olsun. Hemşerimize ve Gebze’mize hayırlı olsun.”

HAK SAHİPLERİNE HAYIRLI OLSUN

KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak ise Gebze’de sessiz devrin yaşandığını ifade ederek, “Belediye başkanımızdan Allah razı olsun. Sessiz devrim dediğimiz gerçekleştiriyor. Söz verileni taahhüt edilen sözlerin büyük birçoğunu bu 3 yıllık zaman zarfından tamamladı. Yeni hizmetleri de üzerine ekliyor hamdolsun. Tapularına kavuşan kıymetli hemşerilerimizi kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Büyükgöz ve protokol üyeleri tarafından hak sahipleri tapu takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi