Yeşil Siyahlı Temsilcimiz, Çeyrek Finalde

Spor 27.12.2021 - 11:16, Güncelleme: 27.12.2021 - 11:16
 

Yeşil Siyahlı Temsilcimiz, Çeyrek Finalde

Yeşil Siyahlı Temsilcimiz, Çeyrek Finalde

Tv 8 Acun Medya tarafından İstanbul’da gerçekleşen Mini Futbol Türkiye Şampiyonası’nda Kocaelispor formaları ile ilimizi temsil eden Zen Motors ekibi, eleme mücadelesinde Mahmood Coffee İstantep ekibini 10-5 gibi farklı bir skorla yenerek ederek çeyrek finale çıkmayı başardı GENÇ TALEBELERE KARŞI OYNADIK Futbolumuzda iz bırakmış birçok değerli oyuncunun katıldığı organizasyonda Kocaelispor forması ile şehrimizi temsil eden Zen Motors ekibi ön eleme turunda İstanbul’da okuyan Gaziantepli talebelerden oluşan genç bir ekip Mahmood Coffee İstantep’e karşı rekabet etti. İlk dakikadan son ana dek üstünlüğü bırakmayan  temsilcimiz Engin Öztonga 4, Erdi Söğüt 3, Serdar Pamuklar 2 ve Oğuzhan Altınkaya’nın bulduğu gollerle  10-5 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrılmasını bildi. Kocaelispor’un efsane kaptanlarından Nuri Çolak ile Erdem Gürcan, Şamil Güngör ve Turgay Çoban ise gösterdikleri performans ile galibiyette ciddi katkı veren isimlerdi EFSANELER HASRET GİDERDİ Bu sonucun ardından  çeyrek finale çıkan  ekibimizin rakibiyse  Bahçelievler Mutfak Kozmetik ekibi oldu. Çeyrek final müsabakalarının tarihleri henüz belli değil. Oynanan müsabakaların Tv 8’5 ekranlarından yayınlanmasından sonra  çeyrek final karşılaşmalarına geçilecek. Muhtemelen yıl başından sonra oynanacak. Bununla birlikte oyun sonu sahadan çıkarken, bir sonraki müsabaka için sahaya giriş yapan  Kocaelispor’un eski futbolcularından Cihan Haspolatlı, Mert Korkamaz ve Volkan Arslan ile bir araya gelen Engin Öztonga ve Nuri Çolak eski arkadaşlarıyla hasret giderdi ve başarılar diledi.
Yeşil Siyahlı Temsilcimiz, Çeyrek Finalde

Tv 8 Acun Medya tarafından İstanbul’da gerçekleşen Mini Futbol Türkiye Şampiyonası’nda Kocaelispor formaları ile ilimizi temsil eden Zen Motors ekibi, eleme mücadelesinde Mahmood Coffee İstantep ekibini 10-5 gibi farklı bir skorla yenerek ederek çeyrek finale çıkmayı başardı

GENÇ TALEBELERE KARŞI OYNADIK

Futbolumuzda iz bırakmış birçok değerli oyuncunun katıldığı organizasyonda Kocaelispor forması ile şehrimizi temsil eden Zen Motors ekibi ön eleme turunda İstanbul’da okuyan Gaziantepli talebelerden oluşan genç bir ekip Mahmood Coffee İstantep’e karşı rekabet etti. İlk dakikadan son ana dek üstünlüğü bırakmayan  temsilcimiz Engin Öztonga 4, Erdi Söğüt 3, Serdar Pamuklar 2 ve Oğuzhan Altınkaya’nın bulduğu gollerle  10-5 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrılmasını bildi. Kocaelispor’un efsane kaptanlarından Nuri Çolak ile Erdem Gürcan, Şamil Güngör ve Turgay Çoban ise gösterdikleri performans ile galibiyette ciddi katkı veren isimlerdi

EFSANELER HASRET GİDERDİ

Bu sonucun ardından  çeyrek finale çıkan  ekibimizin rakibiyse  Bahçelievler Mutfak Kozmetik ekibi oldu. Çeyrek final müsabakalarının tarihleri henüz belli değil. Oynanan müsabakaların Tv 8’5 ekranlarından yayınlanmasından sonra  çeyrek final karşılaşmalarına geçilecek. Muhtemelen yıl başından sonra oynanacak. Bununla birlikte oyun sonu sahadan çıkarken, bir sonraki müsabaka için sahaya giriş yapan  Kocaelispor’un eski futbolcularından Cihan Haspolatlı, Mert Korkamaz ve Volkan Arslan ile bir araya gelen Engin Öztonga ve Nuri Çolak eski arkadaşlarıyla hasret giderdi ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi