‘Harla Döner’ Cumartesi günü açılıyor

Gebze 29.09.2021 - 17:47, Güncelleme: 29.09.2021 - 17:47
 

‘Harla Döner’ Cumartesi günü açılıyor

‘Harla Döner’ Cumartesi günü açılıyor

Giresun İş insanı ve Bürokratları Derneği Yönetiminde bulunan 12 ismin oluşturduğu Gebze’nin yeni markası “Harla Döner” 2 Ekim Cumartesi günü merkez mezarlığı karşısı Gökçe Plaza altında açılıyor. Açılış öncesi gazetecilerle bir araya gelen GİRİB Yönetimi, Gebze’nin böyle bir markaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, açılıştan bugüne yoğun ilgi gördüğünü ifade ettiler. Toplantıya GİRİB Yönetimi ve Restoran ortakları olarak Başkan Kemal Tokmak, Genel Sekreter İzzet Kaşık, Gökhan Türk, Bilal Bacacı, Hasan Firar, İskender Civil, Mustafa Karagöz, İbrahim Haliloğlu, Ufuk Sarı, Sezgin Taşçı ve Orhan İrfan Aydın katıldı. Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tokmak, projenin aynı zamanda bölgeye değer katacak bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 2,5 milyon TL’lik bir yatırım yaptık ve pandemi döneminde de hiç işçi çıkarmadık. Tesis tam kapasite ile çalıştığında toplamda 55 kişi çalışacak. 12 arkadaş ortaklığında kurulan tesisimiz bin 800 metrekare olup aynı zamanda 700 kişiye hizmet verebiliyoruz. KALİTEDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ Önümüzdeki dönemde GİRİB olarak farklı İşletme Müdürü Murat Türlü ise, “Tesiste genel restoran katının dışında toplantı salonları, VIP misafir ağırlamak için kapalı ve açık olmak üzere iki ayrı oda, çocuklar için oyun alanı ve ibadet için mescit var. Restoranımızda Türkiye’nin önde gelen et markalarından olan Atılgan Et tesislerinden karkas halinde aldığımız genç hayvanlardan elde edilen pembe et kullanıyoruz ve eti daha sonra kendimiz işliyoruz. Üç ayrı soğuk hava depomuz var ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Bölge insanımızın iyi bir et döner yemek için artık İstanbul’a gitmesine gerek yok. Hatta İstanbul’dan bizi duyup gelin misafirlerimiz oldu ve çok memnun kaldılar” dedi.
‘Harla Döner’ Cumartesi günü açılıyor

Giresun İş insanı ve Bürokratları Derneği Yönetiminde bulunan 12 ismin oluşturduğu Gebze’nin yeni markası “Harla Döner” 2 Ekim Cumartesi günü merkez mezarlığı karşısı Gökçe Plaza altında açılıyor. Açılış öncesi gazetecilerle bir araya gelen GİRİB Yönetimi, Gebze’nin böyle bir markaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, açılıştan bugüne yoğun ilgi gördüğünü ifade ettiler.

Toplantıya GİRİB Yönetimi ve Restoran ortakları olarak Başkan Kemal Tokmak, Genel Sekreter İzzet Kaşık, Gökhan Türk, Bilal Bacacı, Hasan Firar, İskender Civil, Mustafa Karagöz, İbrahim Haliloğlu, Ufuk Sarı, Sezgin Taşçı ve Orhan İrfan Aydın katıldı. Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tokmak, projenin aynı zamanda bölgeye değer katacak bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 2,5 milyon TL’lik bir yatırım yaptık ve pandemi döneminde de hiç işçi çıkarmadık. Tesis tam kapasite ile çalıştığında toplamda 55 kişi çalışacak. 12 arkadaş ortaklığında kurulan tesisimiz bin 800 metrekare olup aynı zamanda 700 kişiye hizmet verebiliyoruz.

KALİTEDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ

Önümüzdeki dönemde GİRİB olarak farklı İşletme Müdürü Murat Türlü ise, “Tesiste genel restoran katının dışında toplantı salonları, VIP misafir ağırlamak için kapalı ve açık olmak üzere iki ayrı oda, çocuklar için oyun alanı ve ibadet için mescit var. Restoranımızda Türkiye’nin önde gelen et markalarından olan Atılgan Et tesislerinden karkas halinde aldığımız genç hayvanlardan elde edilen pembe et kullanıyoruz ve eti daha sonra kendimiz işliyoruz. Üç ayrı soğuk hava depomuz var ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Bölge insanımızın iyi bir et döner yemek için artık İstanbul’a gitmesine gerek yok. Hatta İstanbul’dan bizi duyup gelin misafirlerimiz oldu ve çok memnun kaldılar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.