Park ınn

Hürriyet: Umudun ve mücadelenin ışığında nice 19 Mayıslara!

Kocaeli 18.05.2024 - 14:31, Güncelleme: 18.05.2024 - 14:31
 

Hürriyet: Umudun ve mücadelenin ışığında nice 19 Mayıslara!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Hürriyet, “Umudun ve mücadelenin ışığında nice 19 Mayıslara. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Hürriyet, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini başlattığı gündür 19 Mayıs.     “GÖZLERİMİZİ DOLDURAN GURUR VE COŞKUYLA” Türk milletinin karanlık günleri aydınlığa çevirdiği 19 Mayıs’ı gözlerimizi dolduran büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir ruhun ve iradenin sembolüdür. Yıllar önce, dört bir yanı işgal altında olan cennet vatanımızda bir avuç cesur insanın başlattığı destansı mücadele, hepimizin kalbinde bir ateş gibi yanmaya devam ediyor.    “GÖZLERİNİZDEKİ IŞIK UMUTLARIMIZI DİRİ TUTUYOR” Sevgili gençler, gözlerinizdeki ışık geleceğe dair umutlarımızı diri tutuyor. Sizler, bu ülkenin aydınlık yarınlarını inşa edecek olan kahramanlarısınız. Sizlerle birlikte Ata’mızın bize en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Umudun ve mücadelenin ışığında nice 19 Mayıslara…” ifadelerini kullandı. 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Hürriyet, “Umudun ve mücadelenin ışığında nice 19 Mayıslara. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Hürriyet, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini başlattığı gündür 19 Mayıs.  
 
“GÖZLERİMİZİ DOLDURAN GURUR VE COŞKUYLA”
Türk milletinin karanlık günleri aydınlığa çevirdiği 19 Mayıs’ı gözlerimizi dolduran büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 19 Mayıs yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda bir ruhun ve iradenin sembolüdür. Yıllar önce, dört bir yanı işgal altında olan cennet vatanımızda bir avuç cesur insanın başlattığı destansı mücadele, hepimizin kalbinde bir ateş gibi yanmaya devam ediyor. 
 
“GÖZLERİNİZDEKİ IŞIK UMUTLARIMIZI DİRİ TUTUYOR”
Sevgili gençler, gözlerinizdeki ışık geleceğe dair umutlarımızı diri tutuyor. Sizler, bu ülkenin aydınlık yarınlarını inşa edecek olan kahramanlarısınız. Sizlerle birlikte Ata’mızın bize en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacağız. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Umudun ve mücadelenin ışığında nice 19 Mayıslara…” ifadelerini kullandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.