Park ınn

HÜRRİYET'TEN BAŞKENT ÇIKARMASI

Gündem 23.05.2024 - 14:31, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:31
 

HÜRRİYET'TEN BAŞKENT ÇIKARMASI

Başkentte temaslarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile genel başkan yardımcılarından İzmitli Murat Aydoğdu ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz gün Ankara’da özel temaslarda bulundu. Başkan Hürriyet, başkent programı kapsamında sırasıyla Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Gültekin Uysal ve partinin Kocaelili Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.   DAVUTOĞLU KİTABINI İMZALADI Gelecek lideri Davutoğlu, buluşması sırasında Başkan Hürriyet’e kitaplarını da imzalayarak kendisine hediye etti. Başkan Hürriyet, imzası ve nazik kabulü dolayısıyla Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti. Hürriyet’in sonraki ziyareti ise Ankara Etimesgut Belediyesi oldu.   BEŞİKÇİOĞLU MEMNUN KALDI Televizyon ekranlarından tanınan ve özellikle canlandırdığı Behzat Ç. karakteri ile tanınan bir isim olan, son 31 Mart seçimlerinde ise CHP’den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu ile makamında buluşan Hürriyet, kendisine başarılar diledi ve yerel idare anlamında karşılıklı fikir alışverişine ve iş birliğine önem verdiklerini dile getirdi. Beşikçioğlu da ziyareti dolayısıyla Hürriyet’e teşekkür etti.  
Başkentte temaslarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile genel başkan yardımcılarından İzmitli Murat Aydoğdu ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz gün Ankara’da özel temaslarda bulundu. Başkan Hürriyet, başkent programı kapsamında sırasıyla Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Gültekin Uysal ve partinin Kocaelili Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

 

HÜRRİYET'TEN BAŞKENT ÇIKARMASI

DAVUTOĞLU KİTABINI İMZALADI

Gelecek lideri Davutoğlu, buluşması sırasında Başkan Hürriyet’e kitaplarını da imzalayarak kendisine hediye etti. Başkan Hürriyet, imzası ve nazik kabulü dolayısıyla Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti. Hürriyet’in sonraki ziyareti ise Ankara Etimesgut Belediyesi oldu.

 

HÜRRİYET'TEN BAŞKENT ÇIKARMASI

BEŞİKÇİOĞLU MEMNUN KALDI

Televizyon ekranlarından tanınan ve özellikle canlandırdığı Behzat Ç. karakteri ile tanınan bir isim olan, son 31 Mart seçimlerinde ise CHP’den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu ile makamında buluşan Hürriyet, kendisine başarılar diledi ve yerel idare anlamında karşılıklı fikir alışverişine ve iş birliğine önem verdiklerini dile getirdi. Beşikçioğlu da ziyareti dolayısıyla Hürriyet’e teşekkür etti.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.