Park ınn

İlimtepe sıcak asfaltla buluştu

Kocaeli 13.02.2024 - 16:39, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:39
 

İlimtepe sıcak asfaltla buluştu

Kent genelinde konforlu yollar oluşturarak vatandaşlara ulaşımda kolaylık sağlayan Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Körfez’de, hava koşulları ve yoğun kullanıma bağlı olarak yıpranan yollara anında müdahale ediliyor. Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak İlimtepe Mahallesi 1. Sokak’ta asfalt, 118. Sokak’ta ise kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirildi. BİN TON SICAK ASFALT Yürütülen çalışma kapsamında; 450 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde olan yolda; ilk olarak 1500 ton PMT serimi yapıldı, ardından ise 1000 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. İlimtepe Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışmalarının yanı sıra, 118. Sokak’ta ise kaldırımlar yeni görünümüne kavuşturuldu.
Kent genelinde konforlu yollar oluşturarak vatandaşlara ulaşımda kolaylık sağlayan Körfez Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Körfez’de, hava koşulları ve yoğun kullanıma bağlı olarak yıpranan yollara anında müdahale ediliyor. Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak İlimtepe Mahallesi 1. Sokak’ta asfalt, 118. Sokak’ta ise kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

BİN TON SICAK ASFALT

Yürütülen çalışma kapsamında; 450 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde olan yolda; ilk olarak 1500 ton PMT serimi yapıldı, ardından ise 1000 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. İlimtepe Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışmalarının yanı sıra, 118. Sokak’ta ise kaldırımlar yeni görünümüne kavuşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.