Park ınn

İMO Kocaeli’de genel kurul heyecanı

Gündem 06.02.2024 - 15:21, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:21
 

İMO Kocaeli’de genel kurul heyecanı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi, 10 Şubat tarihinde yönetim kurulu üyelerini ve merkez delegelerini belirlemek için genel kurul gerçekleştirecek. Belirlenen adaylar içinse 11 Şubat Pazar günü seçim yapılacak

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Genel Kurulu, 10 Şubat Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda 09.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirecek. Bir gün sürecek olan Genel Kurul’da yönetim kurulu asil üyeler, yedek üyeler, yaklaşık 20 kişiden oluşan merkez asil ve yedek delegeleri belirlenecek. Belirlenen adayların seçimi için de üyeler Pazar günü KOTO’da sandık başına gidecek. Ali Akgün’ün başkanlık yaptığı İMO Kocaeli’de, seçimi kazanan yönetim kurulu üyeleri yeni başkanlarını belirleyecek. BAŞVURULAR 10 ŞUBAT’TA, OYLAMA 11 ŞUBAT’TA 10 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Genel Kurul’da yönetim kurulu üyeliği ve merkez delegesi olmak için aday olmak isteyenlerin ve aday gösterilenlerin dilekçeleri alınacak. Oy kullanma hakkı bulunan yaklaşık 4 bin üye, yeni yönetim için 11 Şubat Pazar günü KOTO’da oy kullanacak. ÜYE SEÇİMİNDEN SONRA BAŞKAN BELİRLENECEK Mevzuata göre üyeler, yönetim kurulu üyeliğine aday olanların isimlerini ayrı bir oy pusulasına kendi el yazılarıyla yazarak oy kullanacaklar. Delegelerin oylamasında ise aday oylamaları basılı pusulada bulunan listeden belirlenebilecek. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında toplanarak başkanlarını belirleyecek ve görev dağılımı yapacak.
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi, 10 Şubat tarihinde yönetim kurulu üyelerini ve merkez delegelerini belirlemek için genel kurul gerçekleştirecek. Belirlenen adaylar içinse 11 Şubat Pazar günü seçim yapılacak

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Genel Kurulu, 10 Şubat Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda 09.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirecek. Bir gün sürecek olan Genel Kurul’da yönetim kurulu asil üyeler, yedek üyeler, yaklaşık 20 kişiden oluşan merkez asil ve yedek delegeleri belirlenecek. Belirlenen adayların seçimi için de üyeler Pazar günü KOTO’da sandık başına gidecek. Ali Akgün’ün başkanlık yaptığı İMO Kocaeli’de, seçimi kazanan yönetim kurulu üyeleri yeni başkanlarını belirleyecek.

BAŞVURULAR 10 ŞUBAT’TA, OYLAMA 11 ŞUBAT’TA

10 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Genel Kurul’da yönetim kurulu üyeliği ve merkez delegesi olmak için aday olmak isteyenlerin ve aday gösterilenlerin dilekçeleri alınacak. Oy kullanma hakkı bulunan yaklaşık 4 bin üye, yeni yönetim için 11 Şubat Pazar günü KOTO’da oy kullanacak.

ÜYE SEÇİMİNDEN SONRA BAŞKAN BELİRLENECEK

Mevzuata göre üyeler, yönetim kurulu üyeliğine aday olanların isimlerini ayrı bir oy pusulasına kendi el yazılarıyla yazarak oy kullanacaklar. Delegelerin oylamasında ise aday oylamaları basılı pusulada bulunan listeden belirlenebilecek. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında toplanarak başkanlarını belirleyecek ve görev dağılımı yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.