İşte Erdoğan’ın seçim programı!

Kocaeli 28.01.2024 - 15:34, Güncelleme: 28.01.2024 - 15:34
 

İşte Erdoğan’ın seçim programı!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadarki sürede 50 ile gideceği kapsamlı bir program hazırlandığı öğrenildi.

Çalışmalara hız veren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadar olan süredeki programı belli oldu. İktidara yakınlığıyla biline Sabah gazetesinin aktardığına göre; Erdoğan’ın 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadarki sürede 50 ile gideceği kapsamlı bir program hazırlandı.  Ocak ayını Ankara'da tamamlanması planlanan Erdoğan'ın Şubat ayına deprem ili ziyareti ile başlaması öngörülüyor. Bu süreçte bazı deprem illerine Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi planlanıyor. Programlarda yapımı tamamlanan afet konutlarının hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Toplu açılış törenlerine katılacak olan Erdoğan, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı'da da miting düzenleyecek. Öte yandan 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu'na da katılacak. Forum kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Erdoğan, seçim takviminin son haftası ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul'da geçirecek. Kampanya sürecine önce haftada bir sonlara doğru ise ikişer olmak üzere mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak. Bu süreçte Erdoğan'ın yurt dışına çıkarak uluslararası zirvelere katılması da bekleniyor.
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadarki sürede 50 ile gideceği kapsamlı bir program hazırlandığı öğrenildi.

Çalışmalara hız veren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadar olan süredeki programı belli oldu.

İktidara yakınlığıyla biline Sabah gazetesinin aktardığına göre; Erdoğan’ın 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere kadarki sürede 50 ile gideceği kapsamlı bir program hazırlandı. 

Ocak ayını Ankara'da tamamlanması planlanan Erdoğan'ın Şubat ayına deprem ili ziyareti ile başlaması öngörülüyor. Bu süreçte bazı deprem illerine Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi planlanıyor. Programlarda yapımı tamamlanan afet konutlarının hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Toplu açılış törenlerine katılacak olan Erdoğan, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı'da da miting düzenleyecek.

Öte yandan 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu'na da katılacak. Forum kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Erdoğan, seçim takviminin son haftası ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul'da geçirecek. Kampanya sürecine önce haftada bir sonlara doğru ise ikişer olmak üzere mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak.

Bu süreçte Erdoğan'ın yurt dışına çıkarak uluslararası zirvelere katılması da bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.