Park ınn

İşte Fair-Play böyle olur

Spor 05.02.2024 - 14:00, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:00
 

İşte Fair-Play böyle olur

Pazar günü M.Ali Kağıtçı Stadı’nda U14 Play-Off Gölcük Karadenizspor-Derince Birlikspor maçında çok ilginç bir olay yaşandı.

Maçın 22.dakikasında Derince Birlikspor’un oyuncusu Yakup Yılancı çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Rakip takımın Başkanı Murat Cinemre de, kartın haksız olduğunu düşünerek, kendi takımından bir oyuncuyu çıkartıp, maçın geri kalan bölümünü 10-10 oynanmasını sağladı. ALKIŞLAR MURAT CİNEMRE’YE Gölcük Karadenizspor-Derince Birlikspor U-14 Play-Off maçında yaşanan bu Fair-Play olayı sahalarımızda pek rastlanmıyordu. Genelde farklı skorla galip olan takımlar son dakikalarda böyle bir durum olduğu zaman takımından oyuncu çıkartıyordu. Gölcük Karadenizspor Başkanı Murat Cinemre’nin böylesine önemli bir maçta, takımı 1-0 galip iken henüz 20.dakikada böyle bir olayı gerçekleştirmesi gerçekten de alkışlanacak bir hareket. İşte gerçek Fair-Play olayı budur. Yoksa rakip oyuncu sakatlanınca topu taca atmak değildir. 10’na 10 oynanan maçı Karadenizspor 4-0 kazandı. Maçtan sonra derince Birikspor Teknik Sorumlusu Emre Karatay, Başkan Murat Cinemre’yi arayıp, bu örnek davranışından dolayı teşekkür etti.
Pazar günü M.Ali Kağıtçı Stadı’nda U14 Play-Off Gölcük Karadenizspor-Derince Birlikspor maçında çok ilginç bir olay yaşandı.

Maçın 22.dakikasında Derince Birlikspor’un oyuncusu Yakup Yılancı çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Rakip takımın Başkanı Murat Cinemre de, kartın haksız olduğunu düşünerek, kendi takımından bir oyuncuyu çıkartıp, maçın geri kalan bölümünü 10-10 oynanmasını sağladı.

ALKIŞLAR MURAT CİNEMRE’YE

Gölcük Karadenizspor-Derince Birlikspor U-14 Play-Off maçında yaşanan bu Fair-Play olayı sahalarımızda pek rastlanmıyordu. Genelde farklı skorla galip olan takımlar son dakikalarda böyle bir durum olduğu zaman takımından oyuncu çıkartıyordu. Gölcük Karadenizspor Başkanı Murat Cinemre’nin böylesine önemli bir maçta, takımı 1-0 galip iken henüz 20.dakikada böyle bir olayı gerçekleştirmesi gerçekten de alkışlanacak bir hareket. İşte gerçek Fair-Play olayı budur. Yoksa rakip oyuncu sakatlanınca topu taca atmak değildir. 10’na 10 oynanan maçı Karadenizspor 4-0 kazandı. Maçtan sonra derince Birikspor Teknik Sorumlusu Emre Karatay, Başkan Murat Cinemre’yi arayıp, bu örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.