Park ınn

İşte Kocaelispor’un tahmini bütçesi

Spor 10.06.2024 - 16:53, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:53
 

İşte Kocaelispor’un tahmini bütçesi

Kocaelispor Kulübü’nün Recep Durul’un başkan seçildiği kongresinde gelecek sezon için tahmini bütçe belli oldu

Kongrede dağıtılan faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre Kocaelispor’un 1 Haziran 2024-31 Mayıs 2025 tarihlerini kapsayan dönemdeki tahmini bütçesi belli oldu.   324 MİLYON TL Buna göre Kocaelispor’un gelecek sezon için tahmini gelir ve gideri 324 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. Kulüp gelir fazlası elde ettiği takdirde kalan parayı geçmişe dönük personel, futbolcu alacağı, takipli takipsiz borçların ödenmesinde kullanılacağı belirtilirken gider kalemleri gelir kalemleri ile karşılanmadığı takdirde aradaki farkın çeşitli kaynaklardan borçlanma ile kapatılacağı ifade edildi.
Kocaelispor Kulübü’nün Recep Durul’un başkan seçildiği kongresinde gelecek sezon için tahmini bütçe belli oldu

Kongrede dağıtılan faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre Kocaelispor’un 1 Haziran 2024-31 Mayıs 2025 tarihlerini kapsayan dönemdeki tahmini bütçesi belli oldu.

 

324 MİLYON TL

Buna göre Kocaelispor’un gelecek sezon için tahmini gelir ve gideri 324 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. Kulüp gelir fazlası elde ettiği takdirde kalan parayı geçmişe dönük personel, futbolcu alacağı, takipli takipsiz borçların ödenmesinde kullanılacağı belirtilirken gider kalemleri gelir kalemleri ile karşılanmadığı takdirde aradaki farkın çeşitli kaynaklardan borçlanma ile kapatılacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.