Park ınn

İYİ Parti’de 4 ilçe adayının açıklanması bekleniyor

Kocaeli 30.01.2024 - 15:22, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:22
 

İYİ Parti’de 4 ilçe adayının açıklanması bekleniyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarın grup toplantısında İzmit’te Kamil Şirin, Kartepe’de Haluk Tamyüksel, Derince’de Büşra Kuşçu ve Çayırova’da İlhami Bayrak’ı belediye başkan adayı olarak açıklaması bekleniyor.

BÜYÜKŞEHİR VE 7 İLÇE AÇIKLANDI İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı yerel seçim çalışmaları kapsamında 7 ilçe ve Büyükşehir adayını belirledi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gencay Yıldıztekin, Gebze’de Sadık Güvenç, Karamürsel’de Mehmet Baş, Dilovası’nda Emin Yılmaz, Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Gölcük’te İsmail Aynacı, Kandıra’da Semih Sarıçay, Darıca’da Özkan Öztürk açıklandı. 4 İLÇE ADAYININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR İYİ Parti’de yarın gerçekleştirilecek grup toplantısında Meral Akşener’in 4 ilçe adayını daha açıklaması bekleniyor. Bu isimlerin İzmit’te Kamil Şirin, Kartepe’de Haluk Tamyüksel, Derince’de Büşra Kuşçu, Çayırova’da İlhami Bayrak olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. İYİ Parti’nin Başiskele’de aday çıkarmayarak Saadet Partisi adayı Zafer Mutlu’ya destek vermesi ve Saadet Partisi’nin de bu desteğe karşı kentin batı yakasında İYİ Parti’yi desteklemesi konusunda görüşmeler devam ediyor. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarın grup toplantısında İzmit’te Kamil Şirin, Kartepe’de Haluk Tamyüksel, Derince’de Büşra Kuşçu ve Çayırova’da İlhami Bayrak’ı belediye başkan adayı olarak açıklaması bekleniyor.

BÜYÜKŞEHİR VE 7 İLÇE AÇIKLANDI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı yerel seçim çalışmaları kapsamında 7 ilçe ve Büyükşehir adayını belirledi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gencay Yıldıztekin, Gebze’de Sadık Güvenç, Karamürsel’de Mehmet Baş, Dilovası’nda Emin Yılmaz, Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Gölcük’te İsmail Aynacı, Kandıra’da Semih Sarıçay, Darıca’da Özkan Öztürk açıklandı.

4 İLÇE ADAYININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

İYİ Parti’de yarın gerçekleştirilecek grup toplantısında Meral Akşener’in 4 ilçe adayını daha açıklaması bekleniyor. Bu isimlerin İzmit’te Kamil Şirin, Kartepe’de Haluk Tamyüksel, Derince’de Büşra Kuşçu, Çayırova’da İlhami Bayrak olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. İYİ Parti’nin Başiskele’de aday çıkarmayarak Saadet Partisi adayı Zafer Mutlu’ya destek vermesi ve Saadet Partisi’nin de bu desteğe karşı kentin batı yakasında İYİ Parti’yi desteklemesi konusunda görüşmeler devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.