Park ınn

İYİ Parti’de Büyükşehir adayı belli oldu!

Gündem 05.01.2024 - 17:10, Güncelleme: 05.01.2024 - 17:10
 

İYİ Parti’de Büyükşehir adayı belli oldu!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi. İl Başkanlığı’nın adayını Ocak ayının 3. haftası ilan edeceği öğrenildi. İYİ Parti’de Büyükşehir’e aday gösterilmesi beklenen isim ise Gencay Yıldıztekin.

4 ilçe adayını resmileştiren İYİ Parti’de, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı da belli oldu. Kocaeli İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan adayının geç Ocak ayının 3. haftası ilan edecek. Büyükşehir adaylığı için resmi başvuru yapanlar SKM eski Başkanı Zekeriya Özak ve Gencay Yıldıztekin olmuştu. Partide yoğunlaşılan ismin ise Gencay Yıldıztekin olduğu öğrenildi.   ÖNE ÇIKAN İSİM GENCAY YILDIZTEKİN Aday gösterilmeyince kendisini öneren GİK Üyesi Cumali Durmuş’a gazetemiz aracılığıyla cevap veren Milletvekili Lütfü Türkkan, “Daha genç, partimize de heyecan katacak, partililerimizde motivasyonu daim kılacak, kentimizin sevilen, sayılan bir kanaat önderi ile yola çıkacağız inşallah” şeklinde yorum yapmıştı. İYİ Parti’de Türkkan’ın “daha genç” profiline uygun tek aday adayı ise Gencay Yıldıztekin.  
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi. İl Başkanlığı’nın adayını Ocak ayının 3. haftası ilan edeceği öğrenildi. İYİ Parti’de Büyükşehir’e aday gösterilmesi beklenen isim ise Gencay Yıldıztekin.

4 ilçe adayını resmileştiren İYİ Parti’de, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı da belli oldu. Kocaeli İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan adayının geç Ocak ayının 3. haftası ilan edecek. Büyükşehir adaylığı için resmi başvuru yapanlar SKM eski Başkanı Zekeriya Özak ve Gencay Yıldıztekin olmuştu. Partide yoğunlaşılan ismin ise Gencay Yıldıztekin olduğu öğrenildi.

 

ÖNE ÇIKAN İSİM GENCAY YILDIZTEKİN

Aday gösterilmeyince kendisini öneren GİK Üyesi Cumali Durmuş’a gazetemiz aracılığıyla cevap veren Milletvekili Lütfü Türkkan, “Daha genç, partimize de heyecan katacak, partililerimizde motivasyonu daim kılacak, kentimizin sevilen, sayılan bir kanaat önderi ile yola çıkacağız inşallah” şeklinde yorum yapmıştı. İYİ Parti’de Türkkan’ın “daha genç” profiline uygun tek aday adayı ise Gencay Yıldıztekin.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.