Park ınn

İYİ Parti’de Büyükşehir ve 2 ilçe adayı açıklanacak

Kocaeli 15.01.2024 - 22:08, Güncelleme: 15.01.2024 - 22:08
 

İYİ Parti’de Büyükşehir ve 2 ilçe adayı açıklanacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 17 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi ve Kandıra Belediye Başkan adaylarını açıklayacak. İYİ Parti’de diğer ilçeler 24 Ocak tarihinde ilan edilecek.

AKŞENER, YILDIZTEKİN’İ AÇIKLAYACAK İYİ Parti’de yerel seçim çalışmaları devam ederken Gebze’de Sadık Güvenç, Karamürsel’de Mehmet Baş, Dilovası’nda Emin Yılmaz ve Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu belediye başkan adayı olarak açıklanmıştı. 17 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Gencay Yıldıztekin, Gölcük Belediye Başkan adaylığı için İsmail Aynacı, Kandıra Belediye Başkan Adaylığı için Semih Sarıçay isimlerini ilan etmesi bekleniyor. DİĞER İLÇELER 24 OCAK TARİHİNE KALDI İYİ Parti’de İzmit, Çayırova, Darıca ve Kartepe Belediye Başkan adaylarının da 24 Ocak tarihinde gerçekleşecek grup toplantısında yine Meral Akşener tarafından açıklanacak. İzmit’te Mustafa Anayurtlu, Kartepe’de Haluk Tamyüksel, Derince için Hüseyin Süer, Çayırova için de İlhami Bayrak isimleri ön plana çıkıyor. Darıca Belediye Başkan adaylığı için birden fazla isim olduğu ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi. GENCAY YILDIZTEKİN: İYİ Parti’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gencay Yıldıztekin ismini Meral Akşener, grup toplantısında resmen açıklayacak. İSMAİL AYNACI: Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Akşener tarafından Gölcük Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak. SEMİH SARIÇAY: İYİ Parti’nin Kandıra adayı Semih Sarıçay oldu. Sarıçay’ın ismi grup toplantısında açıklanacak.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 17 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi ve Kandıra Belediye Başkan adaylarını açıklayacak. İYİ Parti’de diğer ilçeler 24 Ocak tarihinde ilan edilecek.

AKŞENER, YILDIZTEKİN’İ AÇIKLAYACAK

İYİ Parti’de yerel seçim çalışmaları devam ederken Gebze’de Sadık Güvenç, Karamürsel’de Mehmet Baş, Dilovası’nda Emin Yılmaz ve Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu belediye başkan adayı olarak açıklanmıştı. 17 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Gencay Yıldıztekin, Gölcük Belediye Başkan adaylığı için İsmail Aynacı, Kandıra Belediye Başkan Adaylığı için Semih Sarıçay isimlerini ilan etmesi bekleniyor.

DİĞER İLÇELER 24 OCAK TARİHİNE KALDI

İYİ Parti’de İzmit, Çayırova, Darıca ve Kartepe Belediye Başkan adaylarının da 24 Ocak tarihinde gerçekleşecek grup toplantısında yine Meral Akşener tarafından açıklanacak. İzmit’te Mustafa Anayurtlu, Kartepe’de Haluk Tamyüksel, Derince için Hüseyin Süer, Çayırova için de İlhami Bayrak isimleri ön plana çıkıyor. Darıca Belediye Başkan adaylığı için birden fazla isim olduğu ve çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

GENCAY YILDIZTEKİN: İYİ Parti’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Gencay Yıldıztekin ismini Meral Akşener, grup toplantısında resmen açıklayacak.

İSMAİL AYNACI: Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Akşener tarafından Gölcük Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak.

SEMİH SARIÇAY: İYİ Parti’nin Kandıra adayı Semih Sarıçay oldu. Sarıçay’ın ismi grup toplantısında açıklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.