Park ınn

İYİ Parti’de Nusret Acur görevi bıraktı, il başkanı değişiyor

Kocaeli 11.06.2024 - 14:26, Güncelleme: 11.06.2024 - 14:26
 

İYİ Parti’de Nusret Acur görevi bıraktı, il başkanı değişiyor

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti Genel Merkez Yönetim Kademesinde Bölge Koordinatörü olarak görev alacak olması sebebiyle görevi bıraktığını açıkladı. Acur’un yerine gelecek ismin ise Kamil Şirin olmasına kesin gözüyle bakılıyor

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti Genel Merkez Yönetim Kademesinde Bölge Koordinatörü olarak görev alacağını belirterek görevi bıraktığını açıkladı. Acur’un il başkanlığı görevini bırakmasının ardından, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine gelecek ismin de geçtiğimiz yerel seçimlerde İzmit Belediye Başkan Adayı olan Kamil Şirin’in olması bekleniyor.    “AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIM”  Nusret Acur yapılan yönetim kurulu toplantısında, “İlerleyen günlerde genel Merkezde bir Genel Başkan Yardımcımızın Bölge Koordinatörü olarak atanacağım için mevcut görevimden ayrılmak durumunda kaldım. Görev yaptığım süre boyunca birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu üyelerine,  İlçe Başkanlarına ve yönetimlerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlıklarına, Mahalle Başkanlarına ve tüm partililere teşekkür ederim. İYİ Parti için bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışacağım.   HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM Görev yaptığım süre boyunca bizlere nezaket gösteren Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’a, ilimizin milletvekillerine, belediye başkanlarımıza, diğer siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanlarına, Kocaeli’nin emektar basın mensuplarına ve tüm Kocaeli halkına şükranlarımı sunuyorum dedi” ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti Genel Merkez Yönetim Kademesinde Bölge Koordinatörü olarak görev alacak olması sebebiyle görevi bıraktığını açıkladı. Acur’un yerine gelecek ismin ise Kamil Şirin olmasına kesin gözüyle bakılıyor

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti Genel Merkez Yönetim Kademesinde Bölge Koordinatörü olarak görev alacağını belirterek görevi bıraktığını açıkladı. Acur’un il başkanlığı görevini bırakmasının ardından, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine gelecek ismin de geçtiğimiz yerel seçimlerde İzmit Belediye Başkan Adayı olan Kamil Şirin’in olması bekleniyor. 

 

“AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIM” 

Nusret Acur yapılan yönetim kurulu toplantısında, “İlerleyen günlerde genel Merkezde bir Genel Başkan Yardımcımızın Bölge Koordinatörü olarak atanacağım için mevcut görevimden ayrılmak durumunda kaldım. Görev yaptığım süre boyunca birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu üyelerine,  İlçe Başkanlarına ve yönetimlerine, Belediye Meclis Üyelerimize, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlıklarına, Mahalle Başkanlarına ve tüm partililere teşekkür ederim. İYİ Parti için bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışacağım.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Görev yaptığım süre boyunca bizlere nezaket gösteren Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’a, ilimizin milletvekillerine, belediye başkanlarımıza, diğer siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanlarına, Kocaeli’nin emektar basın mensuplarına ve tüm Kocaeli halkına şükranlarımı sunuyorum dedi” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.