Park ınn

İzmit Belediye Meclis Başkanvekili Cengiz Özcan Şeyh Edebali Camii’nde cemaatle buluştu

Kocaeli 18.05.2024 - 14:00, Güncelleme: 18.05.2024 - 14:00
 

İzmit Belediye Meclis Başkanvekili Cengiz Özcan Şeyh Edebali Camii’nde cemaatle buluştu

İzmit Belediye Meclis Başkanvekili Cengiz Özcan, Kocatepe Mahallesi Şeyh Edebali Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaatle bir araya geldi

İzmit Belediyesi, vatandaşların talep ve sorunlarını kendilerinden dinlemek adına cemaatle buluşmaya devam ediyor. İzmit Belediye Meclis Başkanvekili Cengiz Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, Meclis Üyesi Ercan Balseçen ve Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi Şeyh Edebali Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaatle buluştu.   LOKUM İKRAM EDİLDİ Cengiz Özcan ve beraberindekiler, cemaatle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü camiden çıkan vatandaşlara lokum ikram etti. Cemaat de ikramlarından dolayı İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletti.
İzmit Belediye Meclis Başkanvekili Cengiz Özcan, Kocatepe Mahallesi Şeyh Edebali Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaatle bir araya geldi
İzmit Belediyesi, vatandaşların talep ve sorunlarını kendilerinden dinlemek adına cemaatle buluşmaya devam ediyor. İzmit Belediye Meclis Başkanvekili Cengiz Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, Meclis Üyesi Ercan Balseçen ve Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi Şeyh Edebali Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaatle buluştu.
 
LOKUM İKRAM EDİLDİ
Cengiz Özcan ve beraberindekiler, cemaatle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü camiden çıkan vatandaşlara lokum ikram etti. Cemaat de ikramlarından dolayı İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.