İzmit Belediyesi, 19 Mayıs kutlamalarına Bowling Gençlik Turnuvası ile başlıyor

Gündem 17.05.2024 - 11:19, Güncelleme: 17.05.2024 - 11:19
 

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs kutlamalarına Bowling Gençlik Turnuvası ile başlıyor

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Bowling Gençlik Turnuvası ile başlıyor

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençleri birbirinden renkli etkinliklerle buluşturacak. Sanatsal ve Sportif faaliyetlerle unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatmaya hazırlanan İzmit Belediyesi, kutlamalara bugün Bowling Gençlik Turnuvası ile başlıyor.    GENÇLER DAVETLİ Bowling Gençlik Turnuvası bugün saat 13.00’te Ncity AVM’de başlayacak. Turnuvada Çınar Akademi, KOÜ Gençlik Konseyi Kulüpleri, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve bireysel katılımcılardan oluşan gruplar yarışacak. İlk 3’e girenlere ödülleri takdim edilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan turnuvaya tüm İzmitli gençler davetli. 
İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Bowling Gençlik Turnuvası ile başlıyor
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençleri birbirinden renkli etkinliklerle buluşturacak. Sanatsal ve Sportif faaliyetlerle unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatmaya hazırlanan İzmit Belediyesi, kutlamalara bugün Bowling Gençlik Turnuvası ile başlıyor. 
 
GENÇLER DAVETLİ
Bowling Gençlik Turnuvası bugün saat 13.00’te Ncity AVM’de başlayacak. Turnuvada Çınar Akademi, KOÜ Gençlik Konseyi Kulüpleri, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve bireysel katılımcılardan oluşan gruplar yarışacak. İlk 3’e girenlere ödülleri takdim edilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan turnuvaya tüm İzmitli gençler davetli. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.