Park ınn

İzmit Belediyesi bu yıl da kurban bağışlarını alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak

Kocaeli 04.06.2024 - 15:41, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:41
 

İzmit Belediyesi bu yıl da kurban bağışlarını alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak

İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda hayırseverlerin ulaştıracağı kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak hayır köprüsü kuracak

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını yürüten İzmit Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı’nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmaya hazırlanıyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün organize ettiği proje kapsamında 16-17-18-19 Haziran tarihleri boyunca 10.00 – 19.00 saatleri arasında kurban eti bağışları kabul edilecek.    GIDA BANKASI VE AŞEVİ’NDE TOPLANACAK Kurban etini bağışlamak isteyen vatandaşlar, etleri Mehmet Ali Paşa Mahallesi Namık Kemal Lisesi karşısında yer alan Kardeş Eller Gıda Bankası’na ve Ayazma Mahallesi Ayazma Kültür Merkezi’nde yer alan Aşevi’ne teslim edebilecekler. Bağış yapmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, 0262 331 88 68 numaralı telefonu arayabilirler.
İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda hayırseverlerin ulaştıracağı kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak hayır köprüsü kuracak
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını yürüten İzmit Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı’nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmaya hazırlanıyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün organize ettiği proje kapsamında 16-17-18-19 Haziran tarihleri boyunca 10.00 – 19.00 saatleri arasında kurban eti bağışları kabul edilecek. 
 
GIDA BANKASI VE AŞEVİ’NDE TOPLANACAK
Kurban etini bağışlamak isteyen vatandaşlar, etleri Mehmet Ali Paşa Mahallesi Namık Kemal Lisesi karşısında yer alan Kardeş Eller Gıda Bankası’na ve Ayazma Mahallesi Ayazma Kültür Merkezi’nde yer alan Aşevi’ne teslim edebilecekler. Bağış yapmak ve detaylı bilgi almak isteyenler, 0262 331 88 68 numaralı telefonu arayabilirler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.