Park ınn

İzmit Belediyesi, LGS’de öğrenci ve velileri bu yıl da yalnız bırakmadı

Gündem 02.06.2024 - 10:30, Güncelleme: 03.06.2024 - 10:33
 

İzmit Belediyesi, LGS’de öğrenci ve velileri bu yıl da yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi, bugün yapılan LGS öncesi öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı. Okul önlerine kurulan stantlarda öğrencilere ve ailelerine ikramlar dağıtılırken İzmit Belediyesi yöneticileri, sınav girenlere başarı dileklerinde de bulundu

İzmit Belediyesi LGS’ye giren öğrencileri bu sene de yalnız bırakmadı. İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, okulların önünde kurulan stantlarda LGS’ye girecek öğrencilere kek ve su ikram edildi. Öğrencilere başarılar dileyerek, Başkan Hürriyet’in selamlarını ileten belediye personelleri, velilere de ikramda bulundu.   BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR  Ekipler; İzmit Lisesi, Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, Muharrem Dereli Fen Lisesi, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, Ford Otosan Ortaokulu, Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu, İzmit Atılım Anadolu Lisesi, İzmit Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Edebali Ortaokulu, Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Kazım Karabekir Ortaokulu, İbni Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde stantlar kurdu. LGS adayları ve aileleri de ikramlardan memnun olduklarını belirterek, kendilerini hiçbir zaman unutmayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.
İzmit Belediyesi, bugün yapılan LGS öncesi öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı. Okul önlerine kurulan stantlarda öğrencilere ve ailelerine ikramlar dağıtılırken İzmit Belediyesi yöneticileri, sınav girenlere başarı dileklerinde de bulundu
İzmit Belediyesi LGS’ye giren öğrencileri bu sene de yalnız bırakmadı. İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, okulların önünde kurulan stantlarda LGS’ye girecek öğrencilere kek ve su ikram edildi. Öğrencilere başarılar dileyerek, Başkan Hürriyet’in selamlarını ileten belediye personelleri, velilere de ikramda bulundu.
 
BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR 
Ekipler; İzmit Lisesi, Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, Muharrem Dereli Fen Lisesi, Cahit Elginkan Anadolu Lisesi, Ford Otosan Ortaokulu, Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu, İzmit Atılım Anadolu Lisesi, İzmit Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Edebali Ortaokulu, Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulu, İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmit Evliya Çelebi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Kazım Karabekir Ortaokulu, İbni Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi önünde stantlar kurdu. LGS adayları ve aileleri de ikramlardan memnun olduklarını belirterek, kendilerini hiçbir zaman unutmayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.