Park ınn

İzmit Sanat Akademi, Tiyatro Festivali ile minik yetenekleri sahneye taşıdı

Kocaeli 08.06.2024 - 18:30, Güncelleme: 09.06.2024 - 00:00
 

İzmit Sanat Akademi, Tiyatro Festivali ile minik yetenekleri sahneye taşıdı

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü’nün minik kursiyerleri Tiyatro Festivali’ni ‘Bahar Noktası’ ve ‘Soytarı Kral’ oyunu ile taçlandırdı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sanat Akademisi, geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye devam ediyor. Sanat Akademisi Tiyatro Bölümünün usta eğitmenleri Numan Ertuğrul Uzunsoy, Onur Serimer, Durmuş Çetin ve Tunç Toker her dönem onlarca genci sahneyle tanıştırıyor. Bu kapsamda 2023-2024 eğitim döneminde eğitim alan kursiyerler sanatseverlerle buluştu.    ÇOCUK OYUNLARI İLE FİNAL YAPILDI Tiyatro Festivali kapsamında son olarak minik kursiyerler ‘Soytarı Kral’ ve ‘Bahar Noktası’ oyunlarını sahnelediler. Minik oyuncuların enerjisi ve yeteneklerini aileleri de gururla izledi. İzmit Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü, genç yeteneklerin sanata olan ilgisini ve yeteneklerini geliştirmeye devam edecek.   
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü’nün minik kursiyerleri Tiyatro Festivali’ni ‘Bahar Noktası’ ve ‘Soytarı Kral’ oyunu ile taçlandırdı
İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sanat Akademisi, geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye devam ediyor. Sanat Akademisi Tiyatro Bölümünün usta eğitmenleri Numan Ertuğrul Uzunsoy, Onur Serimer, Durmuş Çetin ve Tunç Toker her dönem onlarca genci sahneyle tanıştırıyor. Bu kapsamda 2023-2024 eğitim döneminde eğitim alan kursiyerler sanatseverlerle buluştu. 
 
ÇOCUK OYUNLARI İLE FİNAL YAPILDI
Tiyatro Festivali kapsamında son olarak minik kursiyerler ‘Soytarı Kral’ ve ‘Bahar Noktası’ oyunlarını sahnelediler. Minik oyuncuların enerjisi ve yeteneklerini aileleri de gururla izledi. İzmit Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü, genç yeteneklerin sanata olan ilgisini ve yeteneklerini geliştirmeye devam edecek. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.