Park ınn

İzmit Sanat Akademisi’nde tiyatro festivali L'ABSURDE oyunu ile devam etti

Gündem 06.06.2024 - 11:18, Güncelleme: 06.06.2024 - 11:18
 

İzmit Sanat Akademisi’nde tiyatro festivali L'ABSURDE oyunu ile devam etti

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü kursiyerlerinin performansları, Onur Serimer’in uyarlayıp yönettiği L’ABSURDE oyununda büyük beğeni topladı

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi, tiyatro festivali ile sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu sezon tiyatro bölümünde eğitim alan kursiyerlerin performansları sahneye aktarılıyor. Yıl boyunca aldıkları disiplinler arası sanat eğitimlerini sahneye taşıyan kursiyerler yeteneklerini seyirci karşısında pekiştirme imkanı buluyor.   YÖNETMEN SERİMER TEŞEKKÜR ETTİ Sanat Akademisi’nde gerçekleşen tiyatro festivalinde Onur Serimer’in uyarlayıp yönettiği L’ABSURDE oyunu sahnelendi. Yoğun katılımın olduğu oyun sonrasında konuşan Yönetmen Onur Serimer, kendilerine bu imkanı veren Başkan Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere herkese teşekkür etti. Tiyatro festivali bu akşam Durmuş Çetin uyarlayıp yönettiği ‘Uyumsuz’ oyunu ile devam edecek.   120 KATILIMCI Etkinlikler kapsamında ‘Akademi Oyuncuları’, ‘Çocuk Tiyatrosu’ ve ‘Yetişkin Sınıfları’ olmak üzere toplamda 120 katılımcı yer alıyor. Oyunlar, alanında uzman eğitmen kadrosu önderliğinde, farklı dönem ve tiyatro türlerine ait usta yazarların eserlerinden oluşan bir seçkiyle sahnelenecek. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nin bu etkinliği, sanatseverler için büyük bir şölen sunarken, kursiyerler için de önemli bir deneyim ve gelişim fırsatı sağlayacak. Bilgi ve rezervasyon için: 02623221999 (Mesai saatleri içerisinde)
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü kursiyerlerinin performansları, Onur Serimer’in uyarlayıp yönettiği L’ABSURDE oyununda büyük beğeni topladı
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi, tiyatro festivali ile sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu sezon tiyatro bölümünde eğitim alan kursiyerlerin performansları sahneye aktarılıyor. Yıl boyunca aldıkları disiplinler arası sanat eğitimlerini sahneye taşıyan kursiyerler yeteneklerini seyirci karşısında pekiştirme imkanı buluyor.
 
YÖNETMEN SERİMER TEŞEKKÜR ETTİ
Sanat Akademisi’nde gerçekleşen tiyatro festivalinde Onur Serimer’in uyarlayıp yönettiği L’ABSURDE oyunu sahnelendi. Yoğun katılımın olduğu oyun sonrasında konuşan Yönetmen Onur Serimer, kendilerine bu imkanı veren Başkan Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere herkese teşekkür etti. Tiyatro festivali bu akşam Durmuş Çetin uyarlayıp yönettiği ‘Uyumsuz’ oyunu ile devam edecek.
 
120 KATILIMCI
Etkinlikler kapsamında ‘Akademi Oyuncuları’, ‘Çocuk Tiyatrosu’ ve ‘Yetişkin Sınıfları’ olmak üzere toplamda 120 katılımcı yer alıyor. Oyunlar, alanında uzman eğitmen kadrosu önderliğinde, farklı dönem ve tiyatro türlerine ait usta yazarların eserlerinden oluşan bir seçkiyle sahnelenecek. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nin bu etkinliği, sanatseverler için büyük bir şölen sunarken, kursiyerler için de önemli bir deneyim ve gelişim fırsatı sağlayacak. Bilgi ve rezervasyon için: 02623221999 (Mesai saatleri içerisinde)

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.