Park ınn

İzmitli kadınlar zumba etkinliği ile hem eğlendi hem spor yaptı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2023 - 13:30, Güncelleme: 30.09.2023 - 13:01
 

İzmitli kadınlar zumba etkinliği ile hem eğlendi hem spor yaptı

İzmitli kadınlar zumba etkinliği ile hem eğlendi hem spor yaptı

Sarısu Gençlik Kampı’nda zumba etkinliğine katılan 150 kadın hem spor yaparak eğlendi hem de açık havanın tadını çıkardı.Kadınlara yönelik açık havada spor aktivitelerini sürdüren İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 150 kadının katılımı ile Sarısu Gençlik Kampı’nda zumba etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan kadınlar, zumba eğitmenleri eşliğinde eğlenceli ve spor dolu saatler yaşayarak Sarısu Gençlik Kampı’nın keyfini çıkardı. Kadınlar kendilerine bu fırsatı sunduğu için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.
İzmitli kadınlar zumba etkinliği ile hem eğlendi hem spor yaptı
Sarısu Gençlik Kampı’nda zumba etkinliğine katılan 150 kadın hem spor yaparak eğlendi hem de açık havanın tadını çıkardı.
Kadınlara yönelik açık havada spor aktivitelerini sürdüren İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 150 kadının katılımı ile Sarısu Gençlik Kampı’nda zumba etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan kadınlar, zumba eğitmenleri eşliğinde eğlenceli ve spor dolu saatler yaşayarak Sarısu Gençlik Kampı’nın keyfini çıkardı. Kadınlar kendilerine bu fırsatı sunduğu için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.