KÜTÜPHANELER

Kadınlarda Lig Başlıyor, Kocaeli Bayan Fk Sahaya Çıkıyor

Spor 17.12.2021 - 11:37, Güncelleme: 17.12.2021 - 13:00
 

Kadınlarda Lig Başlıyor, Kocaeli Bayan Fk Sahaya Çıkıyor

Kadınlarda Lig Başlıyor, Kocaeli Bayan Fk Sahaya Çıkıyor

Turkcell’in ana sponsorluğunda organize edilen Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde sezon  bu hafta sonu açılıyor. Çekilen kuraların ardından kızlarımız ilk karşılaşmasını bugün Ataşehir Belediyespor ile oynayacak. Kavaklı Stadı’ndaki müsabaka için ilk düdük saat 13.00’te çalacak. LİG FORMATI ŞU ŞEKİLDE 24 ekibin iki grupta rekabet edeceği ligde normal sezon müsabakaları 22 hafta devam edecek. Gruplarında ilk dört sırada bulunan takımlar play-off, son 4 sırayı alan takımlar play-out mücadelesi verecek. Play-Out müsabakaları ardından da 4 takım 1. Lig’e düşecek. NEREDEYSE HEPSİ YERLİ Kocaeli’yi ligde temsil ederek  gurur kaynağımız olacak olan  Kocaeli Kadın Futbol Kulübü Özbek futbolcusu haricindeki takımın diğer oyuncularının  hepsi yerli ve  alt yapıdan yetişme. Antrenmanlarını İzmit Mehmet Ali Kağıtçı ve Gölcük Kavaklı statlarında gerçekleştiren yeşil siyahlıları “Bay Şampiyon” Hasan Alemdar çalıştırıyor. Özge Arslan, Sinem Şirin ve Emre Şimşek’in de yardımcılık yaptığı takımın kaleci ise antrenörlüğünü Bahtiyar Birdal. ALEMDAR: LİGİN TEK YERLİ FUTBOLCULARINDAN KURULU TAKIMIYIZ Kadın futbolunda ülkemizin değerli bir markası olan alt yapı gruplarında 200’e yakın kız futbolcusu bulunan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, milli takımlara yolladığı futbolcularla da isminde fazlasıyla bahsettiriyor. Teknik Direktör Hasan Alemdar “Ligin tek yerli futbolculardan kurulu takımıyız. Özbekistan’dan gelen Saliha da bizim kızımız. Kendi yetiştirdiğimiz, yerli 2-3 transfer yaptığımız takımımız şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi. ARSLAN: HEDEFİMİZ TABİİ Kİ ÜST SIRALAR Takımın genç ve başarılı antrenörü Özge Arslan “Takımın çalışmasından ve coşkusundan çok memnunuz. İlk kez düzenlenecek olan Süper Lig sezonu öncesinde hedefimiz tabii ki üst sıralar. Kimin hangi futbolcuyu transfer ettiği ile ilgilenmiyoruz. Bizim alt yapımız bize yeter. Biz 2-3 yıl sonrasını öngörebiliyoruz ve Türk kadın futbolu için de Kocaeli Kadın FK’nın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Başta kızlarımız olmak üzere tüm takımlara yeni sezonda başarı diliyorum” dedi.
Kadınlarda Lig Başlıyor, Kocaeli Bayan Fk Sahaya Çıkıyor

Turkcell’in ana sponsorluğunda organize edilen Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde sezon  bu hafta sonu açılıyor. Çekilen kuraların ardından kızlarımız ilk karşılaşmasını bugün Ataşehir Belediyespor ile oynayacak. Kavaklı Stadı’ndaki müsabaka için ilk düdük saat 13.00’te çalacak.

LİG FORMATI ŞU ŞEKİLDE

24 ekibin iki grupta rekabet edeceği ligde normal sezon müsabakaları 22 hafta devam edecek. Gruplarında ilk dört sırada bulunan takımlar play-off, son 4 sırayı alan takımlar play-out mücadelesi verecek. Play-Out müsabakaları ardından da 4 takım 1. Lig’e düşecek.

NEREDEYSE HEPSİ YERLİ

Kocaeli’yi ligde temsil ederek  gurur kaynağımız olacak olan  Kocaeli Kadın Futbol Kulübü Özbek futbolcusu haricindeki takımın diğer oyuncularının  hepsi yerli ve  alt yapıdan yetişme. Antrenmanlarını İzmit Mehmet Ali Kağıtçı ve Gölcük Kavaklı statlarında gerçekleştiren yeşil siyahlıları “Bay Şampiyon” Hasan Alemdar çalıştırıyor. Özge Arslan, Sinem Şirin ve Emre Şimşek’in de yardımcılık yaptığı takımın kaleci ise antrenörlüğünü Bahtiyar Birdal.

ALEMDAR: LİGİN TEK YERLİ FUTBOLCULARINDAN KURULU TAKIMIYIZ

Kadın futbolunda ülkemizin değerli bir markası olan alt yapı gruplarında 200’e yakın kız futbolcusu bulunan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, milli takımlara yolladığı futbolcularla da isminde fazlasıyla bahsettiriyor. Teknik Direktör Hasan Alemdar “Ligin tek yerli futbolculardan kurulu takımıyız. Özbekistan’dan gelen Saliha da bizim kızımız. Kendi yetiştirdiğimiz, yerli 2-3 transfer yaptığımız takımımız şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

ARSLAN: HEDEFİMİZ TABİİ Kİ ÜST SIRALAR

Takımın genç ve başarılı antrenörü Özge Arslan “Takımın çalışmasından ve coşkusundan çok memnunuz. İlk kez düzenlenecek olan Süper Lig sezonu öncesinde hedefimiz tabii ki üst sıralar. Kimin hangi futbolcuyu transfer ettiği ile ilgilenmiyoruz. Bizim alt yapımız bize yeter. Biz 2-3 yıl sonrasını öngörebiliyoruz ve Türk kadın futbolu için de Kocaeli Kadın FK’nın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Başta kızlarımız olmak üzere tüm takımlara yeni sezonda başarı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.