Kağıtspor moral buldu: 83-68

Spor 03.03.2024 - 23:55, Güncelleme: 04.03.2024 - 00:24
 

Kağıtspor moral buldu: 83-68

Türkiye Basketbol 1.Liginde mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u 83-68 mağlup etti

İLK DEVREYİ ÖNDE KAPADI Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde düşme hattında yer alan ve galibiyet hasreti çeken temsilcimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, İzmit Atatürk Spor Salonu’nda, Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u konuk etti. İlk çeyreği 20-23 geride kapatan temsilcimiz, maçın ikinci çeyreğinde oyun üstünlüğünü eline aldı.  Dev adamlarımız ikinci çeyrekte gösterdikleri üstün performans ile ilk devreti 50-34 önde kapattı.    83-68 MAĞLUP ETTİ Atatürk Spor Salonunda oynanan mücadelenin üçüncü çeyreğinde Ja Corı Artımus Coselle Payne ve Keıth Martın Stone’nin etkili oyunuyla oyun üstünlüğünü elinde tutan mavi beyazlı temsilcimiz üçüncü çeyreği de 65-50 önde kapattı. Maçın son çeyreğinde rakibi karşısında üstünlüğünü parkedeki mücadelenin sonuna kadar elinde tutan Büyükşehir Kağıtspor maçın sonuna kadar üstün getirdiği mücadelede rakibini 83-68 mağlup etti.
Türkiye Basketbol 1.Liginde mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u 83-68 mağlup etti

İLK DEVREYİ ÖNDE KAPADI

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde düşme hattında yer alan ve galibiyet hasreti çeken temsilcimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, İzmit Atatürk Spor Salonu’nda, Alagöz Holding Iğdır Basketbol’u konuk etti. İlk çeyreği 20-23 geride kapatan temsilcimiz, maçın ikinci çeyreğinde oyun üstünlüğünü eline aldı.  Dev adamlarımız ikinci çeyrekte gösterdikleri üstün performans ile ilk devreti 50-34 önde kapattı.

 

 83-68 MAĞLUP ETTİ

Atatürk Spor Salonunda oynanan mücadelenin üçüncü çeyreğinde Ja Corı Artımus Coselle Payne ve Keıth Martın Stone’nin etkili oyunuyla oyun üstünlüğünü elinde tutan mavi beyazlı temsilcimiz üçüncü çeyreği de 65-50 önde kapattı. Maçın son çeyreğinde rakibi karşısında üstünlüğünü parkedeki mücadelenin sonuna kadar elinde tutan Büyükşehir Kağıtspor maçın sonuna kadar üstün getirdiği mücadelede rakibini 83-68 mağlup etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.