Park ınn

Kalibre Gayrimenkul Arızlı'da modern residansın temelini attı

Gündem 07.06.2024 - 16:55, Güncelleme: 07.06.2024 - 16:55
 

Kalibre Gayrimenkul Arızlı'da modern residansın temelini attı

Kalibre Gayrimenkul Arızlı'da modern residansın temelini attı

Kalibre Gayrimenkul tarafından yapımına başlanan Serdar Mahallesi, Tekin Sokaktaki Arızlı Modern Rezidans inşaatı temel atma töreni firma ilgilileri ve konukların katılımıyla gerçekleştirildi. ARIZLI MODERN tamamen residans tarzında her dairesi deniz manzaralı 1+1. (63m2) bahçe dublexi, normal ve çatı dublexi olarak 29 adet bağımsız bölümden yapılacak. İnşaatın 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor. Kalibre Gayrimenkul adına Safa İnşaat tarafından kat karşılığı olarak yapılmakta olan inşaatın gelirlerinin bir kısmı Kocaeli Yüksek Öğrenim Vakfı’na bağışlanacak. Gerçekleştirilen temel atma törenine Kocaeli Yüksek Öğrenim Vakfı Başkanı Şerif Ünan, Kurucu Temsilcisi Süleyman Annak, Vakıf Koordinatörü Güler Telli, Vakıf Üyesi Fuat Biçici, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Uğur Saral, Kalibre Gayrimenkul Temsilcisi Duygu Keskin ve okul idarecileri katıldı. Törenden sonra inşaat sahasında düzenlenen öğle yemeğinde hoş sohbetler eşliğinde vakit geçirildi.
Kalibre Gayrimenkul Arızlı'da modern residansın temelini attı

Kalibre Gayrimenkul tarafından yapımına başlanan Serdar Mahallesi, Tekin Sokaktaki Arızlı Modern Rezidans inşaatı temel atma töreni firma ilgilileri ve konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

ARIZLI MODERN tamamen residans tarzında her dairesi deniz manzaralı 1+1. (63m2) bahçe dublexi, normal ve çatı dublexi olarak 29 adet bağımsız bölümden yapılacak. İnşaatın 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor. Kalibre Gayrimenkul adına Safa İnşaat tarafından kat karşılığı olarak yapılmakta olan inşaatın gelirlerinin bir kısmı Kocaeli Yüksek Öğrenim Vakfı’na bağışlanacak.

Gerçekleştirilen temel atma törenine Kocaeli Yüksek Öğrenim Vakfı Başkanı Şerif Ünan, Kurucu Temsilcisi Süleyman Annak, Vakıf Koordinatörü Güler Telli, Vakıf Üyesi Fuat Biçici, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Uğur Saral, Kalibre Gayrimenkul Temsilcisi Duygu Keskin ve okul idarecileri katıldı. Törenden sonra inşaat sahasında düzenlenen öğle yemeğinde hoş sohbetler eşliğinde vakit geçirildi.

Kalibre Gayrimenkul Arızlı'da modern residansın temelini attıKalibre Gayrimenkul Arızlı'da modern residansın temelini attı

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.