Karamürsel İlçemizde Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

Kocaeli 16.01.2024 - 12:21, Güncelleme: 16.01.2024 - 12:21
 

Karamürsel İlçemizde Gönülden Gönüle Ziyaretler Yapıldı

Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ilimizdeki şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilmeye devam ediyor.

Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek ziyaretler yapılıp, ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinlenerek ihtiyaç durumları yerinde inceleniyor.  10 Hane Ziyaret Edildi Karamürsel ilçemizde ikamet eden 10 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti. Kimsesizlerin kimi olmak için gerçekleştirilen ziyaretler sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Aksoy, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.  
Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ilimizdeki şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilmeye devam ediyor.

Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir şehit yakını, gazi, öksüz, yetim, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aile kalmayıncaya dek ziyaretler yapılıp, ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinlenerek ihtiyaç durumları yerinde inceleniyor. 

10 Hane Ziyaret Edildi

Karamürsel ilçemizde ikamet eden 10 ihtiyaç sahibi aileyi hanelerinde ziyaret eden, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, onlarla hemhal olarak hayır dualarını almaya, gönül köprüleri kurmaya devam etti.


Kimsesizlerin kimi olmak için gerçekleştirilen ziyaretler sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Aksoy, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.