Park ınn

Karamürsel’de İngilizce şov

Kocaeli 11.06.2024 - 12:44, Güncelleme: 11.06.2024 - 12:44
 

Karamürsel’de İngilizce şov

4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan İngilizce gecesi büyük beğeni gördü.

Karamürsel’de bütün sınıflarıyla İngilizce proje okulu olan 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencilerinin okulun konferans salonunda yaptıkları İngilizce gecesi çok beğenildi.İngilizce öğretmenleri Begüm Bilgem Kartal, Elif Burcu Ertuğrul, Esin Keskin Türkeş, Melike Tavuz, Firdevs Daş ve Sabri Mutlu’nun önderliğinde, öğrenciler, İngilizce şarkı ve çeşitli oyunlar sergilediler. İNGİLİZCE GECESİ Programda konuşma yapan Okul Müdürü Cihat Topal,  “Öğrencilerimizin dil gelişimini desteklemek, yabancı dile bakış açılarını değiştirmek adına İngilizce gecesini düzenledik. Bu projeyi Karamürsel’de ilk devlet okulu olarak uygulayan biriyiz. Öğrenciler, böyle etkinlere katılarak hem İngilizcelerini geliştirdiklerini hem de dile olan ilgileriarttı” dedi. KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI Öğrencilerinin tamamının yer aldığı koro ile geceye katılım gösteren protokol üyeleri ve veliler keyifli anlar yaşadı. Öğrencileri gecede İngilizce ve müzik alanlarındaki becerilerini sergilediler. Emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür edildi. Yoğun katılımın olduğu gece tüm izleyenlerden tam not aldı.  
4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan İngilizce gecesi büyük beğeni gördü.

Karamürsel’de bütün sınıflarıyla İngilizce proje okulu olan 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencilerinin okulun konferans salonunda yaptıkları İngilizce gecesi çok beğenildi.İngilizce öğretmenleri Begüm Bilgem Kartal, Elif Burcu Ertuğrul, Esin Keskin Türkeş, Melike Tavuz, Firdevs Daş ve Sabri Mutlu’nun önderliğinde, öğrenciler, İngilizce şarkı ve çeşitli oyunlar sergilediler.

İNGİLİZCE GECESİ

Programda konuşma yapan Okul Müdürü Cihat Topal,  “Öğrencilerimizin dil gelişimini desteklemek, yabancı dile bakış açılarını değiştirmek adına İngilizce gecesini düzenledik. Bu projeyi Karamürsel’de ilk devlet okulu olarak uygulayan biriyiz. Öğrenciler, böyle etkinlere katılarak hem İngilizcelerini geliştirdiklerini hem de dile olan ilgileriarttı” dedi.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Öğrencilerinin tamamının yer aldığı koro ile geceye katılım gösteren protokol üyeleri ve veliler keyifli anlar yaşadı. Öğrencileri gecede İngilizce ve müzik alanlarındaki becerilerini sergilediler. Emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür edildi. Yoğun katılımın olduğu gece tüm izleyenlerden tam not aldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.