Karate Şampiyonasında Kağıtspor rüzgarı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2023 - 12:00, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:41
 

Karate Şampiyonasında Kağıtspor rüzgarı

Karate Şampiyonasında Kağıtspor rüzgarı

Kağıtspor’un başarılı karatecileri, Ümit Genç U21 Türkiye Karate Şampiyonasından 10 madalyayla döndü.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un karatecileri, Türkiye Karate Federasyonu tarafından Balıkesir’de düzenlenen Ümit Genç U21 Türkiye Karate Şampiyonasında mücadele etti. Türkiye’nin 50 ilinden 320 kulüp, 1450 sporcunun katıldığı şampiyonada Kağıtsporlu karateciler 5 final yaptı. Mavi beyazlı sporcular finallerden 2 altın, 3 gümüş madalya ile ayrılırken, şampiyonada 5 tane de bronz madalya kazandı. Büyükşehir Kağıtspor bu sonuçlarla 10 madalya ile genel klasmanda 3. oldu.Şampiyonanın ardından ilerleyen aylarda düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında mücadele edecek sporcuların seçimi için yapılan milli takım seçmelerinden Mert Halıcı U21 60 kilo ve Merve Ertuğ U21 61 kilo kategorilerinde milli formayla mücadele etmeye hak kazandı.
Karate Şampiyonasında Kağıtspor rüzgarı
Kağıtspor’un başarılı karatecileri, Ümit Genç U21 Türkiye Karate Şampiyonasından 10 madalyayla döndü.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un karatecileri, Türkiye Karate Federasyonu tarafından Balıkesir’de düzenlenen Ümit Genç U21 Türkiye Karate Şampiyonasında mücadele etti. Türkiye’nin 50 ilinden 320 kulüp, 1450 sporcunun katıldığı şampiyonada Kağıtsporlu karateciler 5 final yaptı. Mavi beyazlı sporcular finallerden 2 altın, 3 gümüş madalya ile ayrılırken, şampiyonada 5 tane de bronz madalya kazandı. Büyükşehir Kağıtspor bu sonuçlarla 10 madalya ile genel klasmanda 3. oldu.
Şampiyonanın ardından ilerleyen aylarda düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında mücadele edecek sporcuların seçimi için yapılan milli takım seçmelerinden Mert Halıcı U21 60 kilo ve Merve Ertuğ U21 61 kilo kategorilerinde milli formayla mücadele etmeye hak kazandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.