Park ınn

Kartepe Kayak Merkezi en iyiler arasında

Kocaeli 06.02.2024 - 15:31, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:31
 

Kartepe Kayak Merkezi en iyiler arasında

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi 'Türkiye’nin en iyi 10 kayak merkezi' arasında yer aldı

Seyahat ve kültür dergisi Skyroad dergisi okuyucuları tarafından belirlenen Türkiye’nin en iyi kayak merkezleri sıralamasında Kartepe Kayak Merkezi 6.sırada yer aldı. KAYAK MERKEZLERİ DEĞERLENDİRİLDİ Türkçe ve İngilizce olarak aylık yayınlanan seyahat ve kültür dergisi Skyroad, kış aylarında evde sıcak çay mı yoksa pistte kayak mı? Konu başlığı ile Ülkemizin dört yanında bulunan kayak merkezileri değerlendirilerek ilk 10 kayak merkezinin seçimi yapıldı. İşte o sıralama Kayseri Erciyes Kayak Merkezi, Kars Sarıkamış Kayak Merkezi, Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, Bursa Uludağ Kayak Merkezi, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi, Kocaeli Kartepe Kayak Merkezi, Kastamonu Ilgaz Kayak Merkezi, Isparta Davraz Kayak Merkezi, Antalya Saklıkent Kayak Merkezi Murat Dağı Termal Kayak Merkezi.
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yer alan Kartepe Kayak Merkezi 'Türkiye’nin en iyi 10 kayak merkezi' arasında yer aldı

Seyahat ve kültür dergisi Skyroad dergisi okuyucuları tarafından belirlenen Türkiye’nin en iyi kayak merkezleri sıralamasında Kartepe Kayak Merkezi 6.sırada yer aldı.

KAYAK MERKEZLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Türkçe ve İngilizce olarak aylık yayınlanan seyahat ve kültür dergisi Skyroad, kış aylarında evde sıcak çay mı yoksa pistte kayak mı? Konu başlığı ile Ülkemizin dört yanında bulunan kayak merkezileri değerlendirilerek ilk 10 kayak merkezinin seçimi yapıldı. İşte o sıralama

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi,
Kars Sarıkamış Kayak Merkezi,
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi,
Bursa Uludağ Kayak Merkezi,
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi,
Kocaeli Kartepe Kayak Merkezi,
Kastamonu Ilgaz Kayak Merkezi,
Isparta Davraz Kayak Merkezi,
Antalya Saklıkent Kayak Merkezi
Murat Dağı Termal Kayak Merkezi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.