Park ınn

Kartepe’nin caddeleri ışıl ışıl olacak

Kocaeli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 20.11.2023 - 10:58
 

Kartepe’nin caddeleri ışıl ışıl olacak

Kartepe’nin caddeleri ışıl ışıl olacak

Kartepe’de yürütülen dekoratif aydınlatma çalışmalarının son durağı Ataevler Mahallesi İsmet Paşa Caddesi oldu.Kartepe Belediye ekipleri Ataevler Mahallesi’nde bulunan İsmet Paşa Caddesi’nin elektrik hatlarının düzenlenmesi çalışmasına. Çalışmaların tamamlanması sonrasında 40 karşılıklı dekoratif aydınlatmaların montajına başlanacak.Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Kartepe’miz yapılan her yatırımla daha modern ilçe olmaktadır. Ataevler Mahallesi İsmet Paşa Caddemizde mevcut elektrik hattı yer altına alınarak gerekli altyapı oluşturuluyor. Ardından da yeni dekoratif aydınlatmalarımız yerleştirilecek. Kartepe’mize çok yakışacak" dedi.
Kartepe’nin caddeleri ışıl ışıl olacak
Kartepe’de yürütülen dekoratif aydınlatma çalışmalarının son durağı Ataevler Mahallesi İsmet Paşa Caddesi oldu.
Kartepe Belediye ekipleri Ataevler Mahallesi’nde bulunan İsmet Paşa Caddesi’nin elektrik hatlarının düzenlenmesi çalışmasına. Çalışmaların tamamlanması sonrasında 40 karşılıklı dekoratif aydınlatmaların montajına başlanacak.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Kartepe’miz yapılan her yatırımla daha modern ilçe olmaktadır. Ataevler Mahallesi İsmet Paşa Caddemizde mevcut elektrik hattı yer altına alınarak gerekli altyapı oluşturuluyor. Ardından da yeni dekoratif aydınlatmalarımız yerleştirilecek. Kartepe’mize çok yakışacak" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.