19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaymakam Kara ile Bıyık'tan Darıcalı öğrencilere sürpriz

Kocaeli 02.05.2024 - 17:01, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:01
 

Kaymakam Kara ile Bıyık'tan Darıcalı öğrencilere sürpriz

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilerin deneme sınavına girerek sürpriz yaptılar.

Kitapçıkları kendi elleriyle öğrencilere veren ve başarılar dileyen Kara ile Bıyık'ın sürprizi öğrencileri sevindirdi Başkan Bıyık yaptığı açıklamada: Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca Belediyesi olarak tüm ilçe genelindeki 8. ve 12. sınıf öğrencileri için gerçekleştirmiş olduğumuz deneme sınavları için Darıca Kaymakamımız Sn. Yüksel Kara ile birlikte Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ettik. Tüm gençlerimize, hedeflerine giden yolda başarılar diliyorum. Sporda, kültür sanatta ve eğitimde lider bir Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.' dedi 
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilerin deneme sınavına girerek sürpriz yaptılar.

Resim
Kitapçıkları kendi elleriyle öğrencilere veren ve başarılar dileyen Kara ile Bıyık'ın sürprizi öğrencileri sevindirdi
Başkan Bıyık yaptığı açıklamada: Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca Belediyesi olarak tüm ilçe genelindeki 8. ve 12. sınıf öğrencileri için gerçekleştirmiş olduğumuz deneme sınavları için Darıca Kaymakamımız Sn. Yüksel Kara ile birlikte Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ettik. Tüm gençlerimize, hedeflerine giden yolda başarılar diliyorum. Sporda, kültür sanatta ve eğitimde lider bir Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.' dedi 
ResimResim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.