KAYMAKAM ÖZYİĞİT IĞDIRLILAR FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ!

Gebze 14.09.2023 - 20:22, Güncelleme: 14.09.2023 - 20:52
 

KAYMAKAM ÖZYİĞİT IĞDIRLILAR FEDERASYONU’NU ZİYARET ETTİ!

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonunu ziyaret etti. Ziyaret Darıca’da bulunan federasyon binasında gerçekleşirken, Genel Başkan Nihat Yıldırım ve Yönetim Kurulunda yer alan üyeler hem kendi sektörleri hakkında bilgi verdi hem de federasyon çatısı altında gerçekleşecek faaliyetlerle ilgili Kaymakam Özyiğit ile görüş alış verişinde bulundu.

81 İLİ BULUNAN ÜLKEMİZİN HER BİR FERDİ BİZİM İÇİN AYNI KIYMETE SAHİP Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Kamakam Özyiğit, aslen Konya’lı olduğunu ifade ederken 81 ili bulunan ülkemizin her ferdi bizim aynı kıymete sahip bu sebeple hem şeri dernek veya federasyonlarımızı destekliyor, her birinin mümkün olduğunca yanında olmaya gayret ediyoruz diye söyledi. Ziyarete katılan üyeler kendi iş ve bulundukları sektörlerle ilgili olarak Kaymakam Özyiğit’e bilgi verdi.   GENEL BAŞKAN YILDIRIM: MÜLKİ AMİRLERİMİZLE BİR ARAYA GELEBİLMEK BİZİM İÇİN BİR NİMET Konuşmasına Kaymakam Özyiğit’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Nihat Yıldırım bünyesinde yer alan derneklerce oluşan ihtiyaç doğrultusunda Iğdırlı İş İnsanlarının  bir araya gelmesi hedefiyle yola çıktıklarını ve Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu’nun 1 senedir faaliyet içerisinde olduğunu belirtirken asrın felaketi olarak hafızalara kazınan 6 Şubat Depremi olmak üzere birçok yardım kampanyasına öncü olduklarını ifade etti. Sözlerine devam eden Yıldırım burada birçok farklı sektörden üyelerimizle beraberiz onlarda bana hak verecektir ki yıllar önce mülki amirlerimize bırakın fikir alış verişi yapmayı görüşmek dahi çok zordu. Oysa şimdi Sayın Kaymakamımız bizleri federasyon binamızda ziyaret ediyor. Kısaca mülki amirlerimizle bir araya gelebilmek bizim için bir nimet bu sebeple sizlere çok teşekkür ediyorum. Yakın zamanda”Iğdırımızın Kurtuluşu” hakkında bir etkinliğimiz olacak sizi orada da görmek ve ağırlamak isteriz diye söyledi. Kaymakam Özyiğit ise oldukça verimli bir ziyaret yaptığını belirterek federasyon faaliyetlerinin tüm hem şeriler için hayırlara vesile olmasını dilerim dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.   İŞTE KATILAN ÜYELER VE ÜNVANLARI   Salih Günal (Federasyon Başkan Yardımcısı) Kahraman Kandemir (Federasyon Başkan Yardımcısı) Gökhan Adıgüzel (Bölge Gayrimenkul) Reşit Çakmak (İş Adamı) Yılmaz Kaya (İş Adamı) Mustafa Yıldırım (İş Adamı) Bahattin Gültekin (Mert Gayrimenkul) Mehmet Örs (Avukat)     ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM  
Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonunu ziyaret etti. Ziyaret Darıca’da bulunan federasyon binasında gerçekleşirken, Genel Başkan Nihat Yıldırım ve Yönetim Kurulunda yer alan üyeler hem kendi sektörleri hakkında bilgi verdi hem de federasyon çatısı altında gerçekleşecek faaliyetlerle ilgili Kaymakam Özyiğit ile görüş alış verişinde bulundu.

81 İLİ BULUNAN ÜLKEMİZİN HER BİR FERDİ BİZİM İÇİN AYNI KIYMETE SAHİP

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Kamakam Özyiğit, aslen Konya’lı olduğunu ifade ederken 81 ili bulunan ülkemizin her ferdi bizim aynı kıymete sahip bu sebeple hem şeri dernek veya federasyonlarımızı destekliyor, her birinin mümkün olduğunca yanında olmaya gayret ediyoruz diye söyledi. Ziyarete katılan üyeler kendi iş ve bulundukları sektörlerle ilgili olarak Kaymakam Özyiğit’e bilgi verdi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM: MÜLKİ AMİRLERİMİZLE BİR ARAYA GELEBİLMEK BİZİM İÇİN BİR NİMET

Konuşmasına Kaymakam Özyiğit’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Nihat Yıldırım bünyesinde yer alan derneklerce oluşan ihtiyaç doğrultusunda Iğdırlı İş İnsanlarının  bir araya gelmesi hedefiyle yola çıktıklarını ve Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu’nun 1 senedir faaliyet içerisinde olduğunu belirtirken asrın felaketi olarak hafızalara kazınan 6 Şubat Depremi olmak üzere birçok yardım kampanyasına öncü olduklarını ifade etti. Sözlerine devam eden Yıldırım burada birçok farklı sektörden üyelerimizle beraberiz onlarda bana hak verecektir ki yıllar önce mülki amirlerimize bırakın fikir alış verişi yapmayı görüşmek dahi çok zordu. Oysa şimdi Sayın Kaymakamımız bizleri federasyon binamızda ziyaret ediyor. Kısaca mülki amirlerimizle bir araya gelebilmek bizim için bir nimet bu sebeple sizlere çok teşekkür ediyorum. Yakın zamanda”Iğdırımızın Kurtuluşu” hakkında bir etkinliğimiz olacak sizi orada da görmek ve ağırlamak isteriz diye söyledi. Kaymakam Özyiğit ise oldukça verimli bir ziyaret yaptığını belirterek federasyon faaliyetlerinin tüm hem şeriler için hayırlara vesile olmasını dilerim dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

İŞTE KATILAN ÜYELER VE ÜNVANLARI

 

Salih Günal (Federasyon Başkan Yardımcısı)

Kahraman Kandemir (Federasyon Başkan Yardımcısı)

Gökhan Adıgüzel (Bölge Gayrimenkul)

Reşit Çakmak (İş Adamı)

Yılmaz Kaya (İş Adamı)

Mustafa Yıldırım (İş Adamı)

Bahattin Gültekin (Mert Gayrimenkul)

Mehmet Örs (Avukat)

 

 

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.