Park ınn

KBT’de oyuncular harikalar yarattı

Spor 11.06.2024 - 12:45, Güncelleme: 11.06.2024 - 12:45
 

KBT’de oyuncular harikalar yarattı

Kocaeli Bölge Tiyatrosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 29. Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu

Kocaeli Bölge Tiyatrosu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen festival bu sene “Festival Tanıtım Kokteyl”i ile başladı. Kokteyle basın, veliler ve davetliler katıldı. “29. Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüş yolu boyunca halk tarafından alkışlanan festival kortejine katılım yüksekti.   İLGİNÇ KOSTÜMLER Katılan grupların oyunları ve şarkıları ile başlayan festivalin ilginç kostümleri çok ilgi gördü. Uluslararası Gençlik Merkezi Salonu’nda oynanan oyunlar seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. 12 farklı grubun 12 farklı oyununda seyircilere, tiyatroseverlere birbirinden önemli mesajların verilmesi dikkat çekti. 8 aylık eğitimlerinin ardından, eksik olan parçanın da oyunların oynanarak tamamlanmasıyla çocuklar büyük mutluluk yaşadı.  
Kocaeli Bölge Tiyatrosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 29. Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu

Kocaeli Bölge Tiyatrosu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen festival bu sene “Festival Tanıtım Kokteyl”i ile başladı. Kokteyle basın, veliler ve davetliler katıldı. “29. Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüş yolu boyunca halk tarafından alkışlanan festival kortejine katılım yüksekti.

 

İLGİNÇ KOSTÜMLER

Katılan grupların oyunları ve şarkıları ile başlayan festivalin ilginç kostümleri çok ilgi gördü. Uluslararası Gençlik Merkezi Salonu’nda oynanan oyunlar seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. 12 farklı grubun 12 farklı oyununda seyircilere, tiyatroseverlere birbirinden önemli mesajların verilmesi dikkat çekti. 8 aylık eğitimlerinin ardından, eksik olan parçanın da oyunların oynanarak tamamlanmasıyla çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.